Γιαγιά από την Κύπρο έχει ξετρελάνει το Tik Tok, κλέβοντας την παράσταση στα βίντεο του 22χρονου εγγονού της που πρωταγωνιστεί.

Ο Δημήτρης Ιωάννου από την Λεμεσό έχει γίνει viral στο Tik Tok λόγω της γιαγιάς του. Οι δυο τους εντυπωσιάζουν με τα χορευτικά τους και η κυρία Αντρούλα έχει ξετρελάνει τους πάντες.

Ο Tik Toker είναι φοιτητής και η γιαγιά του είναι πάνω από 70 ετών. Στην αρχή, η κυρία Αντρούλα δεν είχε ιδέα για το Tik Tοk, μέχρι την στιγμή που ο εγγονός της τής ζήτησε να κάνουν μαζί ένα βίντεο στο δρόμο, το οποίο συγκέντρωσε 10 χιλιάδες views και σιγά σιγά άρχισαν να δημιουργούν μαζί χιουμοριστικά βίντεο, όπου χορεύουν και τραγουδούν.

Σήμερα, τα βίντεο των δυο τους έχουν ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο views και είναι πολύ ενθουσιασμένοι με την αποδοχή του κόσμου.

Η κυρία Αντρούλα πλέον είναι πολύ γνωστή στο Tik Tok, σε βαθμό, μάλιστα, που ο κόσμος την αναγνωρίζει στο δρόμο. «Δεν είναι μόνο οι γειτόνισσες που μου λένε κομπλιμέντα, αλλά δέχομαι σχόλια και από άγνωστους ανθρώπους όταν πάω στο σούπερ μάρκετ. Νιώθω πολύ νέα με αυτό το Tik Tok και ελπίζω να συνεχίσουμε. Έτσι δεν νιώθω πώς είμαι μεγάλη. Νιώθω σαν 18» υπογραμμίζει η ίδια, η οποία έχει αδυναμία στον εγγονό της.

Τα απολαυστικά βίντεο που έχουν ανεβάσει γιαγιά και εγγονός στο Tik Tok

Γιαγιά και εγγονός μίλησαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για την εμπειρία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr