Ο Peter Travers στη συνέχεια τόνισε ότι τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν και μετά από 7 υποψηφιότητες η Glenn Close οφείλει να πάρει το Όσκαρ της. «Η Amy Adams είχε προταθεί 6 φορές» είπε για την συμπρωταγωνίστριά της στην ταινία “Hillbilly Ellegy“.

«Αν γίνει τη φορά που δεν θα μπορούμε να είμαστε όλοι μαζεμένοι σε ένα δωμάτιο να το γιορτάσουμε, θα είναι ειρωνικό. Αλλά αυτά κάνει η ζωή», είπε για το ενδεχόμενο να προταθεί και να κερδίσει το Όσκαρ σε καιρούς πανδημίας.

Ολες οι φορές που προτάθηκε για Όσκαρ η Glenn Close

Τη χρονιά στην οποία αναφερόταν η Glenn Close, η Gwyneth Paltrow ήταν συνυποψήφια στην κατηγορία Α’ Γυναικείου ρόλου όχι μόνο με την Fernanda Montenegro, αλλά και την Meryl Streep για την ερμηνεία της στην ταινία “One True Thing,” την Cate Blanchett για την ταινία “Elizabeth” και την Emily Watson για την ερμηνεία της στην ταινία “Hilary and Jackie”.

H Glenn Close έχει προταθεί για Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για τις ταινίες “The World According To Garp” (1983), “The Big Chill” (1984) και “The Natural” (1985) και για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για τις ταινίες “Fatal Attraction” (1988), “Dangerous Liaisons” (1989), “Albert Nobbs” (2012) και τελευταία το 2019 για την ερμηνεία της στην ταινία “The Wife”. Έχασε από την Olivia Colman που βραβεύτηκε για την ερμηνεία της στην ταινία «Η Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου.

Πηγή: newsone.gr