Θα μπορούσε να είναι σκηνικό ταινίας, αλλά είναι αληθινή ιστορία. Μια Αμερικανίδα, η Heather Skaatsγέννησε ξαφνικά, στην άκρη του δρόμου, ενώ τα υπόλοιπα πέντε παιδιά της περίμεναν στο αυτοκίνητο. Ευτυχώς, το μωρό, ένα αγοράκι, ήταν απόλυτα υγιές.

Η Skaats δεν κατευθυνόταν καν σε κάποιο μαιευτήριο όταν ήρθε το μωρό: Είχε βγει για εξωτερικές δουλειές με τα παιδιά της, όταν ξαφνικά την έπιασαν ήπιες συσπάσεις, αλλά θεώρησε ότι είχε ακόμα ώρες μπροστά της, καθώς η αναμενόμενη ημερομηνία τοκετού αργούσε και οι προηγούμενες γέννες της είχαν κρατήσει ώρες.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ακριβώς τα είχε στο μυαλό της. Σύντομα οι συσπάσεις έγιναν πιο έντονες και συχνές – ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι το μωρό ήταν, κυριολεκτικά, καθ’ οδόν. «Οδηγούσα, με όλα τα παιδιά στο αυτοκίνητο, όταν ένιωσα την ανάγκη να σπρώξω. Σταμάτησα στην άκρη του δρόμου, κάθισα στο γρασίδι και γέννησα. Ήταν πολύ γρήγορο!» αφηγείται η Skaats, περιγράφοντας μια από τις ευκολότερες, ίσως, γέννες του κόσμου.

«Οδηγούσα, με όλα τα παιδιά στο αυτοκίνητο, όταν ένιωσα την ανάγκη να σπρώξω. Σταμάτησα στην άκρη του δρόμου, κάθισα στο γρασίδι και γέννησα. Ήταν πολύ γρήγορο!»

Η ίδια συνεχίζει: «Το μωρό άρχισε να κλαίει αμέσως, άνοιξε τα μάτια του και με κοίταξε και του είπα: “Φίλε μου, αυτό είχε πλάκα, έτσι;”». Το μόνο πρόβλημα είναι ότι έπρεπε να επιστρέψει σύντομα σπίτι για να κόψει τον ομφάλιο λώρο. Το έκανε, οδηγώντας προσεκτικά, και απέβαλε τον πλακούντα στο ντους, με τη βοήθεια της έφηβης κόρης της. Λίγο μετά έφτασε στο σπίτι και η μαία, για να βεβαιωθεί ότι όλα πήγαν καλά.

Κάπως έτσι μεγάλωσε ακόμα περισσότερο η οικογένειά της. Το μόνο που επηρέασε ο αλλόκοτος τοκετός είναι το όνομα του νέου μωρού: σκέφτονται να το βαφτίσουν Porter ή Wolf, από έναν από τους δρόμους που βρίσκονται κοντά στο σημείο της γέννας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Πηγή: newsone.gr