Στη spinoff σειρά “How I Met Your Father” που έρχεται ως συνέχεια του σίριαλ της δεκαετίας του 2000, “How I Met Your Mother”, θα συμμετέχει η Kim Catralll.

Μπορεί οι παραγωγοί του “And Just Like That” να άφησαν ανοιχτή την πόρτα για επιστροφή της τηλεοπτικής “Samantha” στη σειρά, η Kim Catrall φαίνεται, όμως, να έχει πάει παρακάτω. Η 62χρονη ηθοποιός θα χαρίσει τη φωνή της στον χαρακτήρα που υποδύεται η Hillary Duff, όπως έκανε  Bob Saget για τον Josh Radnor που έπαιζε τον Ted Mosby, στην original σειρά.

«Όταν η Kim Catrall είπε το ναι, ούρλιαξα. Τώρα μπορώ να έχω μια πολύ καλύτερη εικόνα», έγραψε στο Instagram η Hillary Duff η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά, αλλά συμμετέχει και στην παραγωγή της.

Στη νέα spinoff σειρά η Sophie (Hillary Duff) εξιστορεί τη ζωή της με τους φίλους της, Jesse (Chris Lowell), Valentina (Francia Raisa), Charlie (Tom Ainsley), Ellen (Tien Tran) and Sid (Suraj Sharma), στον γιό της, όπως έκανε ο Josh Radnor στα παιδιά του από το 2005 έως το 2014.

Η τελευταία εμφάνιση της Kim Catrall ήταν σε τηλεοπτική σειρά ήταν στο Filthy Rich, του Fox, η οποία ακυρώθηκε ύστερα από μία σεζόν.

marieclaire.gr

Πηγή: newsone.gr