Η Μαρία Μπεκατώρου είναι έτοιμη για μια από τις τηλεοπτικές σεζόν που μάλλον δεν θα ξεχάσει ποτέ στην ζωή της.

«Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου μετά τα παιδικά μου χρόνια που έκανα τόσους μήνες διακοπές», δήλωσε και η αλήθεια είναι ότι η φρέσκια και ανανεωμένη όψη της το προδίδει αυτό.

Στην ερώτηση του Νίκου Γεωργιάδη για το αν ένιωσε καθόλου ενοχικά, η παρουσιάστρια απάντησε ότι…αρχικά ένιωσε.

Και εξήγησε: «Όταν ήμασταν μετά τα μέσα Αυγούστου στην Κεφαλονιά, επειδή πλησίαζε ο καιρός που κανονικά θα γύριζα στη δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι ταυτόχρονα ένιωθα ότι αυτή η αποχή μού έκανε καλό.

Πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια. Γύρω στα 30, αν βάλεις και το Telecity, γιατί δεν το λες; Φέτος ήταν ο πρώτος Σεπτέμβριος που δεν δούλεψα.

Γιατί τέτοια εποχή είχα πάντα ή ζωντανή εκπομπή ή γυρίσματα. Τώρα καταλαβαίνω πρώτη φορά πώς λειτουργεί μια κανονική νοικοκυρά.

Ξυπνάς το πρωί και λες: ‘Να κάτσω να τρίψω για σάλτσα τις φρέσκες ντομάτες που πήρα χθες από τη λαϊκή και να τις βάλω στην κατάψυξη. Να μαζέψω τα ρούχα που άπλωσα, να βάλω κι ένα πλυντήριο’. Παίρνει άλλους ρυθμούς η καθημερινότητα.»

Σε σχέση με τις πολλές ώρες που βρέθηκε, ύστερα από πάρα πολύ καιρό, μαζί με τον άντρα της, η Μαρία Μπεκατώρου σχολίασε:

«Όταν ένα ζευγάρι έχει συνηθίσει να μην είναι όλη μέρα μαζί, μπορεί να πιεστεί λίγο.

Περίμενε! Δεν είναι καθόλου εύκολα τα πράγματα. Όποιο ζευγάρι σού πει το αντίθετο, σε διαβεβαιώνω πως λέει ψέματα! Να με ακούς εμένα! Ειδικά στην καραντίνα, που είσαι με τον άνθρωπό σου όλο το 24ωρο στο σπίτι… περνάς περίεργα.

Δεν έχουμε κι ένα μεγάλο σπίτι να φωνάζουμε «πού είσαι, αγάπη μου; Στον επάνω όροφο;». Εμείς είμαστε στον ίδιο χώρο, δεν μπορείς να τον μοιράσεις. Οπότε αυτό που ζούμε τώρα, ύστερα από όσα περάσαμε, μου φαίνεται πιο φυσιολογικό.»

«Σου ήταν δύσκολο να φύγεις από τον ΑΝΤ1;», ρώτησε την Μαρία Μπεκατώρου ο δημοσιογράφος του περιοδικού OK.

«Πάρα πολύ», απάντησε εκείνη και συνέχισε λέγοντας:

«Γιατί έτσι κι αλλιώς είμαι άνθρωπος που δεν παίρνει εύκολα αποφάσεις.

Για να καταλήξω πρέπει να νιώθω ένα εκατομμύριο τοις εκατό σίγουρη ότι κάνω το σωστό. Και δεν μπορώ να το κάνω μόνη μου. Πρέπει να το συζητήσω με όσους εμπιστεύομαι.

Το φτάνω δηλαδή στα όριά του για να νιώσω σίγουρη.

Μέχρι στιγμής το ένστικτό μου και ο δρόμος που μου δείχνει ο Θεός –πιστεύω πολύ στα σημάδια– δεν με έχουν αφήσει να πέσω έξω.»

Η Μαρία Μπεκατώρου επιστρέφει μετά από 9 χρόνια στο μεγάλο κανάλι και η ίδια θυμάται:

«Τη σεζόν 2010-2011 είχα κάνει το Just The 2 of Us και το 2012 το Junior MasterChef. To 2013 πήγα στον
ΑΝΤ1. Αυτά τα χρόνια θα είναι για πάντα ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου.

Ήταν έντονα χρόνια. Κι αυτό γιατί έκανα πολλά διαφορετικά πράγματα, έμαθα καλύτερη τηλεόραση. Και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, με αγάπησαν και με στήριξαν πάρα πολύ.»

Αν το διαβάζει κανείς αυτό, θα πει «τότε γιατί έφυγε;».

«Γιατί δεν είναι μόνο τα συναισθήματα που παίζουν ρόλο. Είναι και κάποια άλλα δεδομένα που επίσης παίζουν σημαντικό ρόλο. Ακριβώς γι’ αυτό άργησα πολύ να πάρω την απόφαση, έμπαινε το συναίσθημα στη μέση.

Και λίγο ο φόβος για το άγνωστο. Έχει όμως την αδρεναλίνη του κι αυτό, ειδικά για μένα που έχω ανάγκη να πατάω καλά στα πόδια μου. Ζύγισα πολύ αυτή την απόφαση πριν την πάρω.

Υπήρξαν κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις που λειτούργησαν ως σημάδια και ταυτόχρονα ήρθε μια πολύ ωραία πρόταση κι ένα καλωσόρισμα με ανοιχτή αγκαλιά από το Mega. Δεν θα έφευγα αν δεν είχα να πάω πουθενά.»

Σε σχέση με τις προτάσεις από άλλους δύο σταθμούς, η παρουσιάστρια είπε τα εξής:

«Είχα και ήταν πολύ ωραίο. Ήταν η πρώτη φορά που ήμουν ανοιχτή να ακούσω προτάσεις.

Το απόλαυσα. Ένιωσα και εγώ ότι μετά από τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά με συνέπεια και ώρες γυρισμάτων με διεκδικούν κι άλλα κανάλια. Είναι ωραίο δώρο αυτό.»

Όμως, η Μαρία Μπεκατώρου προτίμησε Mega.

«Προτίμησα το Mega γιατί εκτίμησα πολύ τον τρόπο που με προσέγγισε ο διευθυντής Προγράμματος Κώστας Σούσουλας.

Για μένα αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Γνώριζα ότι το κανάλι με ήθελε και νωρίτερα στο δυναμικό του, όχι μόνο φέτος. Η πρόταση ήταν πολύ ουσιαστική, ο Κώστας Σούσουλας άκουσε πολλές φορές τους προβληματισμούς και τις σκέψεις μου.

Το ένστικτό μου είδε φως, είδε λιακάδα στο Mega. Δεν έχω πάει πολλές φορές στο νέο μου τηλεοπτικό σπίτι, αλλά όσες φορές πήγα είδα μόνο χαρά και φως.»

Για το αν θα παρουσιάσει το X-factor, δεν απάντησε ξεκάθαρα η Μαρία Μπεκατώρου. «Αυτό το διάβασα κι εγώ! Λες να είναι αυτό που λένε ότι «ο ενδιαφερόμενος το μαθαίνει πάντα τελευταίος», είπε και συμπλήρωσε, λίγο μετά:

Το Mega όμως ξέρει τη διάθεσή μου να παρουσιάσω ένα σόου. Θα το ήθελα πολύ…»

Με πληροφορίες από okmag.gr

Πηγή: newsone.gr