Διαφορετικό είναι το φετινό καλοκαίρι για τη Μαρία  Βοσκοπούλου καθώς πριν από περίπου δύο μήνες έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας και κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος.

Η 20χρονη ηθοποιός επιθυμεί στην καθημερινότητά της να βιώνει στιγμές ξεγνοιασιάς και ηρεμίας.

Το πρωί της Τετάρτης, η Μαρία Βοσκοπούλου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram υποβρύχιες φωτογραφίες της, οι οποίες είναι άκρως εντυπωσιακές.

Μαρία Βοσκοπούλου

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα σχόλια έπεσαν “βροχή”.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε μεγάλη αδυναμία στην κόρη του, όπως και εκείνη στον πατέρα της. Μάλιστα, δήλωνε η πιο φανατική θαυμάστριά του και εκείνος καμάρωνε. Η απώλειά του, της έχει στοιχίσει πολύ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ONtime, o σπουδαίος καλλιτέχνης περνούσε πολλές ώρες με την κόρη του, στην οποία, όπως λένε κοντινά της πρόσωπα, είχε εκφράσει την επιθυμία να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα στο όνομά του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αυτό το ίδρυμα θα βοηθά νέους καλλιτέχνες και θα στηρίζει την ελληνική μουσική. Αυτή την επιθυμία – λένε όσοι τους γνωρίζουν από κοντά – η Μαρία θα κάνει ό,τι μπορεί για να την πραγματοποιήσει, αφού το θεωρεί κάτι σαν διαθήκη.

enikos.gr

Πηγή: newsone.gr