Η Ολυμπία Χοψονίδου και η πεθερά της διατηρούν άριστες σχέσεις, με το πρώην μοντέλο να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τη μητέρα του Βασίλη Σπανούλη.

Η σχέση της Ολυμπίας Χοψονίδου με την πεθερά της

Ερωτηθείσα από ακόλουθό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ολυμπία Χοψονίδου είχε αποκαλύψει τις σχέσεις που έχει με την πεθερά της.

Όπως υπογράμμισε «Ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου… η πεθερά μου είναι άγιος άνθρωπος και έχω μάθει πάρα πολλά από αυτήν… Εύχομαι και ελπίζω όταν φτάσω στην ηλικία της (που είναι νέα ακόμη) να έχω την μεγάλη καρδιά όπως εκείνη και το προτέρημα να ζητώ συγγνώμη ακόμη και να μην φταίει μόνο και μόνο για να είναι καλά τα παιδιά της».

Τον Δεκέμβριο του 2009, η Ολυμπία Χοψονίδου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Βασίλη Σπανούλη και στις 24 Ιουνίου 2011 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος.

Μπορεί ο μπασκετμπολίστα όταν γνώρισε την πρώην Σταρ Ελλάς, το 2008, να ήταν αρραβωνιασμένος, ωστόσο, ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος και διαρκεί ακόμη και σήμερα, 14 χρόνια μετά, ενώ έχουν αποκτήσει έξι παιδιά.

Η βοήθεια της μητέρας του Βασίλη Σπανούλη στην Ολυμπία Χοψονίδου

Με τόσα παιδιά είναι λογικό πως η πανέμορφη μελαχρινή χρειάζεται αρκετή βοήθεια και μια από αυτές είναι η μητέρα του Βασίλη Σπανούλη.

Ολυμπία Χοψονίδου πεθερά

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr