Ήταν παραμονή Χριστουγέννων του 1896 όταν προβλήθηκε στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου η πρώτη ταινία θρίλερ, στην Γαλλία, με τίτλο «Το κάστρο του Διαβόλου» (Le Manoir du Diable), με διάρκεια μόλις 3 λεπτών και δημιουργός της ήταν ο Ζορζ Μελιέ. Μετέπειτα έγιναν παραγωγές αριστουργήματα που έχουν μείνει στην ιστορία. Με τα χρόνια η βιομηχανία θρίλερ αναπτύχθηκε ραγδαία έως την εποχή μας.

Αυτή η κατηγορία ταινιών μετά από πολλά έτη συνδυάστηκε στο εξωτερικό με την βαριά βιομηχανία ενηλίκων και την παραγωγή ερωτικών θρίλερ.

Η βαριά ελληνική βιομηχανία ενηλίκων ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε αγγίξει αυτή την κατηγορία ταινιών.

Μέχρι που μετά από έμπνευση της ιδιοκτήτριας της SugarBabes.tv και παραγωγού ταινιών ενηλίκων Ιννας Ιννάκι, την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021, ημέρα του Halloween κυκλοφόρησε το πρώτο Ελληνικό ερωτικό θρίλερ γράφοντας ιστορία στην εγχώρια βιομηχανία ενηλίκων!

Η ταινία ονομάζεται «Possessed» (Δαιμονισμένος) και πρωταγωνιστούν όλα τα μεγάλα ονόματα του νέου αίματος Eλλήνων πρωταγωνιστών ταινιών ενηλίκων και όχι μόνο όπως, η βραβευμένη διεθνώς Iννα Ιννακι, η πρώην παίκτρια του GNTM (Greek Next top Model) Χριστίνα Ανδρεάδου – Christy White (η πρώτη Ελληνίδα που πραγματοποιεί διεθνή καριέρα στην Ευρώπη), ο

Σάκης Δερμάτης (Φίλιππος Αρβαβίτης) πρώην παίκτης του ριάλιτι «Power of Love», ο Νek Sinner πρωταγωνιστής της πρώτης υποβρύχιας ταινίας ενηλίκων, η διεθνούς φήμης Lila Evance, o Γιώργος Λεβέντης και η Ντορίτα P.

Την ταινία μπορείτε να την δείτε μέσα από το επίσημο σάιτ της εταιρίας παραγωγής της Ιννας Ιννακι «Sugarbabes.tv», όπου ήδη έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές από το εξωτερικό ελπίζοντας ότι θα συγκαταλέγετε αυτή η ιστορική Ελληνική ταινία ενηλίκων στα βραβεία AVN στο Λας Βέγκας, γνωστά και ως Οσκαρ της βιομηχανίας ενηλίκων.

in.gr

Πηγή: newsone.gr