Το ζευγάρι έκανε διακοπές το περασμένο καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Το πόσο ερωτευμένοι είναι η Salma Hayek και ο François-Henri Pinaul το διαπιστώσαμε στις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Πάρο. Η ηθοποιός μοιράστηκε μάλιστα στιγμιότυπα στον λογαριασμό της στο Instagram διαφημίζοντας το ελληνικό νησί στους 17,5 εκατομμύρια folloers της. Αυτό δεν εμπόδισε βέβαια πολλούς κακοπροαίρετους να σχολιάσουν ότι παντρεύτηκε τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της για τα λεφτά του.

Από αγάπη και όχι για τα λεφτά, εξήγησε η Salma Hayek ότι παντρεύτηκε τον CEO του πολυτελούς γαλλικού ομίλου Kerig. Η 54χρονη ηθοποιός απάντησε μέσα από μια συνέντευξη στο podcast του Dax Shepard με τίτλο “Armchair Expert”.

“Με εικόνες δεν μπορείς να αρχίσεις να βλέπεις τη μαγεία του. Με έκανε πολύ καλύτερο άνθρωπο και με εξέλιξε με τόσο υπέροχο, υγιή τρόπο”, είπε η Hayek. “Όταν τον παντρεύτηκα όλοι έλεγαν ‘Είναι ένας γάμος συμφωνία. Τον παντρεύτηκε για τα λεφτά’. Κι εγώ λέω ‘Ναι καλά. Σκεφτείτε ότι θέλετε. 15 χρόνια μαζί’. Και είμαστε πολύ ερωτευμένοι και δεν προσβαλλόμαστε καν”.

Η Hayek εξήγησε πως φυσικά και γνώριζε για τον πλούτο του συζύγου της όταν γνωρίστηκαν αλλά ο τραπεζικός του λογαριασμός ήταν το τελευταίο πράγμα με το οποίο ήθελε να συσχετιστεί. “Δεν ήταν καθόλου ο τύπος μου”, ανέφερε. “Είχα όλες τις προκαταλήψεις τις οποίες έκαμψε στην πορεία”.

Οι συγκεκριμένες φήμες ότι τον παντρεύτηκε επειδή ήταν δισεκατομμυριούχος την είχαν αρχικά πληγώσει. “Δεν είναι απλά μια προσβολή για μένα. Δεν κρίνομαι μόνο εγώ… δεν μπορούν να φανταστούν πόσο υπέροχο είναι αυτό το πλάσμα”, αναφέρει.

marieclaire.gr

Πηγή: newsone.gr