Όποια όμως, κι αν είναι η άποψη του κοινού, η ηθοποιός έχει στο πλευρό της έναν πολύ δυνατό σύμμαχο, που δεν είναι άλλος από την Τζέιμι Λι Κέρτις.

Η Σκαρλετ Γιόχανσον μήνυσε την διάσημη εταιρεία παραγωγής για παραβίαση συμβολαίου, ενώ υποστήριξε πως περιόρισε επίσης την αμοιβή της και δεν την συμπεριέλαβε στα κέρδη από το live streaming της πλατφόρμας Disney+.

Λόγω συμφερόντων φυσικά, αλλά και δεδομένης της συνεργασίας πολλών ηθοποιών με την εν λόγω εταιρεία, είναι πολλοί εκείνοι που εναντιώθηκαν στην Σκάρλετ Γιόχανσον, μετά από την κίνησή της. Όμως, η θρυλική ηθοποιός Τζέιμι Λι Κέρτις πήρε το μέρος της δημόσια και έγραψε για αυτή ένα κείμενο, το οποίο μάλιστα, δημοσιεύτηκε στην λίστα των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων της χρονιάς στο περιοδικό TIME.


«Πρόσφατα, την είδα να κυριαρχεί στην οθόνη ως η Μαύρη Χήρα, η οποία θέλει να πάρει εκδίκηση από μία πολύ ισχυρή φιγούρα (να τονίσω ότι είναι άνδρας), που χειρίζεται τις γυναίκες και τις αναγκάζει να παλέψουν για χάρη του. Και έπειτα, είδα την ιδιοφυή της απάντηση σε μία χειριστική κατάσταση της πραγματικής ζωής, όταν έκανε μήνυση για παραβίαση συμβολαίου ενάντια στην εταιρεία, υποστηρίζοντας πως η απόφαση να κυκλοφορήσει η ταινία ταυτόχρονα και στους κινηματογράφους και σε πλατφόρμα streaming θα μείωνε την αμοιβή της. Είτε ως δολοφόνος με συνείδηση, είτε ως ηθοποιός που επικεντρώνεται στο συναίσθημα, είτε ως ατρόμητη μητέρα, αφού γέννησε μόλις το δεύτερο παιδί της, το μήνυμά μου είναι ξεκάθαρο. Κάτω τα χέρια σας από την μαμά-αρκούδα», έγραφε το κείμενό της.

Μάλιστα, συμπλήρωσε για την Σκάρλετ Γιόχανσον ένα περιστατικό που έχει χαραχθεί στην μνήμη της, από την ερμηνεία της ηθοποιού ως την μητέρα της Τζέιμι Λι Κέρτις, Τζάνετ Λι, που έχει φύγει από την ζωή. «Μιλήσαμε. Ήθελε να καταλάβει την ψυχή της μητέρας μου. Υπήρχαν προφανή κοινά στοιχεία: η δανέζικη καταγωγή τους, το πάθος για την υποκριτική, αλλά και πολλά ταλέντα. Μία στιγμή της ταινίας με συγκλόνισε. Κοίταξα την Σκάρλετ και είδα την μητέρα μου», έγραψε χαρακτηριστικά για την ταινία «Alfred Hitchcock and the Making of Psycho».

Hitchcock Trailer 2012 Anthony Hopkins & Scarlett Johansson Movie - Official [HD]

protothema.gr

Πηγή: newsone.gr