«Κύριε Φασουλή καθίστε φρόνιμα εσείς. Μην χρησιμοποιείτε προστακτικές σε τέτοιους καιρούς» ανεφέρει σε βίντεο της η ηθοποιός

Ο Σταμάτης Φασουλής σε χθεσινές δηλώσεις του στο Happy Day και αναφερόμενος στις καταγγελίες που γίνονται για πρόσωπα του θεάτρου ζήτησε από τους ηθοποιούς να καθίσουν φρόνιμα. «Καθίστε φρόνιμα! Και τουλάχιστον εμείς στο συνάφι, ας κατεβάσουμε τους τόνους και ας αφήσουμε τη Δικαιοσύνη ή τα θύματα να μιλήσουν, μέχρι εκεί, εμείς δεν έχουμε καμία δουλειά» είπε χαρακτηριστικά.

Η Σοφία Μουτίδου ενοχλήθηκε με τα όσα είπε ο Σταμάτης Φασουλής και του απάντησε μέσω βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube.

«Πάμε σε μία δήλωση που έκανε ο Σταμάτης ο Φασουλής η οποία με θορύβησε πάρα πολύ. Ζήτησε λοιπόν να καθίσουμε φρόνιμα. Κύριε Φασουλή καθίστε φρόνιμα εσείς. Μην χρησιμοποιείτε προστακτικές σε τέτοιους καιρούς. Ειδικά προστακτικές που έχουν να κάνουν με ευνουχισμό, ησυχία και κουκούλωμα. Το “καθίστε φρόνιμα” είναι πατριαρχικό. Περίμενα άλλα. Το θέατρο δεν είναι μόνο αυτό είπε. Εννοείται. Πιστεύετε ότι τα όνειρά μας όταν διαβάζαμε ένα ποίημα στην εφηβεία μας και κλαίγαμε και θέλαμε να το πούμε σε κόσμο ήταν να πηγαίνουμε στην πρόβα και να φοβόμαστε; Όχι. Έφτασε όμως να είναι αυτό. Όχι, δεν θα κάτσουμε φρόνιμα.

Παραπέμπετε τον κόσμο στη Δικαιοσύνη και όχι στα social media. Μην υποτιμάτε το κοινό όταν παρακολουθεί τις παραστάσεις σας. Εσείς πώς προδικάζετε ότι δεν θέλουν να ακούσουν τα social media; Από τα social κινούνται άλλωστε οι παραστάσεις. Ήρθε η ώρα να μη βγάλουμε μόνο παραστάσεις αλλά και κάποιους ανθρώπους. Αν ήμασταν φρόνιμοι στην ιστορία μας κύριε Φασουλή δεν θα είχε γίνει τίποτα. Λέτε ότι θέλετε να προστατέψετε το θέατρο. Δεν σας νοιάζει η πλειάδα των παιδιών που όταν πουν στους γονείς ότι θέλουν να ασχοληθούν με το θέατρο θα τους πουν “πού πας;”; Δεν σας νοιάζουν αυτές οι δυο χαμένες γενιές». 

Απόσπασμα προβλήθηκε στο Πρω1νό του ANT1 και η ομάδα της εκπομπής έκανε τα δικά της σχόλια:

Πηγή: newsone.gr