Έκπληξη προκάλεσε τη Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου, η είδηση του γάμου της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια. Το ζευγάρι, που σε κάθε του δήλωση έκανε ξεκάθαρο πως ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του, παντρεύτηκε στην Ύδρα σε μία τελετή με καλεσμένους ελάχιστους αγαπημένους ανθρώπους.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το γεγονός όλοι αναζητούσαν μια φωτογραφία του νεόνυμφου ζευγαριού. Ωστόσο τα πρώτα στιγμιότυπα μοιράστηκε στο Instagram η ίδια η Τόνια Σωτηροπούλου, αλλά και ο Κωστής Μαραβέγιας, ο οποίος της αφιέρωσε και μερικά πολύ γλυκά λόγια.

Λίγες ώρες νωρίτερα η νεαρή ηθοποιός δημοσίευσε μερικές ακόμα φωτογραφίες από τον γάμο στο ξενοδοχείο Υδραία, στο οποίο κουμπάροι ήταν οι ο Γιάννης Ράπτης (από τους MIRO) και ο Γιώργος Μπουκουβάλας.

«Λίγη αγάπη ακόμα … Ευχαριστούμε για τις άπειρες υπέροχες ευχές και την απέραντη αγάπη , γίναμε ήλιοι , αστρα διάπυρα. Να είστε όλοι καλά και ευτυχισμένοι», έγραψε η Τόνια Σωτηροπούλου στο caption της.

Ο Κωστής Μαραβέγιας έγραψε στην ανάρτησή του

«Δεν θυμάμαι να έχω λάβει ποτέ στη ζωή μου τόσα πολλά μηνύματα, τόσες πολλές ευχές, με καμία αφορμή για καμία γιορτή, για καμία συναυλία, για κανένα βραβείο ή κατάκτηση.
Δεν το περίμενα.
Με συγκινεί, με γεμίζει χαρά κι ελπίδα, η εκδήλωση αγάπης φίλων, γνωστών κι αγνώστων για μια πράξη επίσης εκδήλωσης αγάπης δυο ανθρώπων που γιορτάζουν τη συνάντησή τους σε αυτό τον απέραντο, χαοτικό κόσμο.
Με συγκινεί που πέρα από το κοσμικό πλαίσιο του γεγονότος -νυφικά κουστούμια μπομπονιέρες λουλούδια και συναφή- αυτό που τελικά μένει είναι ένας καλός λόγος, μια ευχή καρδιάς, μια καλή διάθεση που μου τη μεταδίδετε από τις πρώτες ώρες κιόλας στην Ύδρα, μέχρι αυτή τη στιγμή στα μηνύματα σας.
Αγαπημένοι μου, μου είναι αδύνατον να διαβάσω όλα τα μηνύματα, θα ήθελα να απαντήσω στον καθένα σας προσωπικά, να μοιραστώ τη χαρά μου με όλους σας.
Αυτή τη μέρα λοιπόν που τα ζουμιά και τα σιρόπια ακόμη τρέχουν σαν ποτάμι, και το συγκινησιακό φορτίο είναι ακόμη ασήκωτο, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους! Έναν προς έναν!
Επίσης, να σας προτρέψω να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να εκδηλώνετε κάθε δευτερόλεπτο την αγάπη σας σε αυτούς που είναι δίπλα σας με οποιοδήποτε τρόπο. Μην το καθυστερείτε! Μην αργήσετε όπως εγώ. Η πανδημία μας έδειξε τη φθαρτότητα του σώματος, μας υπενθύμισε τη θνητότητα που ξεχνάμε επειδή τρέχουμε τρέχουμε τρέχουμε.
Ζήστε παιδιά ζήστε!
Γιορτάστε το, πείτε το, κάντε έρωτα, κάντε γάμους κι αρραβώνες, σε εκκλησίες δημαρχεία βάρκες και παραλίες. Μην κρύβετε τη πρότιμησή σας και τη σεξουαλικότητα σας όποια κι αν είναι. Ομόφυλα ζευγάρια απαιτείστε ίσα δικαιώματα για γάμο και υιοθεσία, μοιράστε την αγάπη σας που ξέρω πως σας πνίγει. Είμαστε δίπλα σας.
Τόνια, υπέροχη σύζυγε μου πια, εδώ μπροστά στον κόσμο και δημόσια, σαν ένας ρομαντικός ταπεινός ινφλούενσερ, υπόσχομαι να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να είσαι ευτυχισμένη.
Θα προστατεύω την ελευθερία σου, την ανεξαρτησία σου και το άναρχο πνεύμα σου που πρώτο ερωτεύτηκα, θα είμαι δίπλα σου και θα γιορτάζω κάθε στιγμή τη συνάντησή μας.
Χωρίς καμία ταύτιση, χωρίς καμία κτητικότητα, μόνο με αγάπη και ανιδιοτέλεια. Γιατί είσαι ένα θαύμα.

Παιδιά και στα δικά σας.
Μόνο χαρές κι αγάπη».

Τις ευχές του δεν παρέλειψε να στείλει μέσω Instagram και ο κουμπάρος του ζευγαριού, Γιάννης Ράπτης

marieclaire.gr

Πηγή: newsone.gr