Μια διαφορετική ανάρτηση έκανε η Τόνια Σωτηροπούλου, από το Libertino του Παρισιού. Με φόντο τη διακόσμηση του ιταλικού εστιατορίου, πόζαρε με μια ηθοποιό από την Ιταλία, την Caterina Murino. Και οι δύο φορούν μάλλινα πανωφόρια, η Σωτηροπούλου σε σκούρο γκρι χρώμα και η Murino σε φωτεινό κίτρινο.

Στη λεζάντα, η Ελληνίδα ερμηνεύτρια γράφει: «Χαιρετώ το αγαπημένο μου κορίτσι του Bond, την Caterina Murino, έναν από τους πιο σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους που γνωρίζω, μια ηθοποιό με πηγαίο ταλέντο, επαγγελματική ηθική και απίστευτα αξιοθαύμαστη καριέρα, αλλά κυρίως μια υπέροχη φίλη, γεμάτη καλοσύνη και αίσθηση του χιούμορ που σκοτώνει. Εις το επανιδείν».

H Murino καθιερώθηκε ως «κορίτσι του Bond» με το ρόλο της στην ταινία «Casino Royale», ο οποίος μάλιστα της έφερε ένα βραβείο στις Ιταλικές Χρυσές Σφαίρες το 2008. Αυτή την περίοδο συμμετέχει στα γυρίσματα του θρίλερ «Summer Night, Winter Moon», που διαδραματίζεται μεταξύ του Κάπρι και του Λονδίνου του 1935 όπου διερευνάται η υπόθεση μιας δολοφονίας,

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Τόνιας Σωτηροπούλου:

protothema.gr

Πηγή: newsone.gr