Η Ελένη Γερασιμίδου αποχώρησε από το cast της νέας σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της σειρά «Σέρρες».

Σύμφωνα με πληροφορίες της είχαν πει αρχικά για 36 ημέρες, πήγαν στους δύο μήνες και τελικά δεν μπόρεσε να τα βρει με την παραγωγή και το κανάλι.

Η ίδια είναι πικραμένη, στεναχωρημένη και δεν υπάρχει πλέον επικοινωνία με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Την αντικαθιστά η Γιούλη Τσαγκαράκη.

«Τα γυρίσματα της σειράς “Σέρρες” έχουν ξεκινήσει. Η Ελένη Γερασιμίδου αποχώρησε από το καστ, οι πληροφορίες λένε ότι αποχώρησε με επεισοδιακό τρόπο, δεν έχει διευκρινιστεί ακριβώς το πώς. Είχαν συμφωνήσει αρχικά για κάποια γυρίσματα, της ζήτησαν να επιμηκυνθούν οι μέρες των γυρισμάτων. Οι πληροφορίες λένε ότι είχαν συμφωνήσει αρχικά για 36 μέρες, μετά της είπαν δύο μήνες και τελικά δεν μπόρεσε να τα βρει με την παραγωγή, με το κανάλι και είναι εκτός σειράς», είπε αρχικά ο Αλέξης Μίχας.

«Είναι πικραμένη, είναι στεναχωρημένη, δεν θέλει να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα και επίσης, μετά την αποχώρησή της, δεν υπήρξε καμία επικοινωνία με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Η ηθοποιός που πρόκειται να την αντικαταστήσει είναι η Γιούλη Τσαγκαράκη», πρόσθεσε επίσης ο Αλέξης Μίχας.

in.gr

Πηγή: newsone.gr