Χειμερινή κολυμβήτρια φαίνεται πως είναι η Μαρία Ανδρούτσου η οποία απόλαυσε τις βουτιές της, παρότι έπιασαν τα πρώτα κρύα.

Η ηθοποιός έχει «χτίσει» το κορμί και η αλλαγή της είναι θεαματική τα τελευταία χρόνια…

Να σας θυμίσουμε ότι η ίδια είχε αποκαλύψει πώς κατάφερε να χάσει 13 ολόκληρα κιλά χωρίς κάποια αυστηρή δίαιτα.

Δείτε την φωτογραφία στη θάλασσα

Μαρία Ανδρούτσου

Μαρία Ανδρούτσου: Ο βελονισμός άλλαξε τη ζωή της

Όπως λοιπόν δήλωσε η Μαρία Ανδρούτσου, ξεκίνησε να κάνει βελονισμό, ο οποίος μείωσε την όρεξή της για φαγητό ενώ παράλληλα ηρέμησε το νευρικό της σύστημα και δεν σκεφτόταν καθόλου τι και πότε θα φάει.

Παράλληλα, μείωσε τις ποσότητες των γευμάτων της, πίνει πλέον δύο λίτρα νερό την ημέρα και φυσικά συνδυάζει την προσπάθειά της με γυμναστική, που έχει γίνει για εκείνη τρόπος ζωής!

«Μερικοί δεν πιστεύουν στο βελονισμό. Εγώ το πιστεύω. Είναι μικρές βελόνες που σου βάζουν σε πολλά σημεία του σώματός σου με αποτέλεσμα να σου μειώνεται η όρεξη. Δεν είναι ότι κάνεις δίαιτα. Ηρεμεί το νευρικό σύστημα και δεν σκέφτεσαι πότε θα φας. Ξεκίνησα τον Σεπτέμβριο και τον Ιανουάριο όντως είχα χάσει δεκατρία κιλά από παντού, και κυρίως από την περιοχή της κοιλιάς. Μετά συνέχισα για συντήρηση να κάνω άλλους τέσσερις μήνες βελονισμό», δήλωσε η Μαρία Ανδρούτσου σε συνέντευξή της.

Μαρία Ανδρούτσου

«Όταν ακολουθούσα ένα εντατικό πρόγραμμα επισκεπτόμουν τον γιατρό μου τρεις φορές την εβδομάδα. Κάθε συνεδρία είχε διάρκεια 40 λεπτά. Ο γιατρός μού τοποθετούσε ειδικές βελόνες στα επίμαχα σημεία, δηλαδή στις περιοχές από όπου ήθελα να χάσω βάρος, μεταξύ των οποίων και στην κοιλιακή χώρα. Ο βελονισμός κάνει θαύματα στην κοιλιά, αφού χτυπά την πηγή του προβλήματος, συμβάλλοντας σημαντικά στη σύσφιξη των κοιλιακών μυών. Η θεραπεία με τον βελονισμού ήταν, βέβαια, συμπληρωματική, είχε υποστηρικτικό ρόλο στην όλη μου προσπάθεια.

Προσωπικά το έβαλα σκοπό να χάσω κάποια κιλά για να νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου και με το σώμα μου και επειδή είμαι αυστηρή σε ό,τι κάνω το τήρησα. Και αυτό είναι κάτι που με ικανοποιεί», κατέληξε η Μαρία Ανδρούτσου.

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr