«Δεν αντιλήφθηκα ότι είναι κακό. Με αδίκησαν. Γι’ αυτό το έκανα!». Αυτά φέρεται να υποστηρίζει ο ιερέας ο οποίος συνελήφθη χθες μετά την επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr. O ίδιος εμφανίζεται σαν «αυτοκαταστροφικός» και τονίζει πως ό,τι έγινε σε βάρος του συνιστά μία απλή «σκευωρία».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο που τον εκπροσωπεί, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, ο οποίος μίλησε στο protothema.gr, ο πελάτης του υποστηρίζει πως: «Έχω νοσηλευτεί σε κλινική στη Βέροια. Είναι σκευωρία. Η εκκλησία είναι η ζωή μου. Ήθελα να προσφύγω στο ΣτΕ. Δεν έχω καταλάβει τι έχω κάνει».

Ο συνήγορος του ιερωμένου είπε πως «ζητάμε εκ των προτέρων συγγνώμη από τα θύματα. Μου είπε ότι πλήρωσε τη “χημική ουσία” έναντι 40 ευρώ από το ίντερνετ».

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο κατηγορούμενος αγόρασε δύο μπουκάλια βιτριόλι από το ίντερνετ, αντιγράφοντας τον τρόπο δράσης της Έφης, της 35χρονης που πριν ένα χρόνο έστησε καρτέρι και επιτέθηκε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Καλλιθέα

. Οι ίδιες πηγές τόνιζαν χθες πως «έβαλε τα μπουκάλια σε έναν σάκο, κατέβηκε στην Αθήνα και παρουσιάστηκε στις έξι χθες το απόγευμα, στο συνοδικό δικαστήριο όπου εκδικαζόταν σε δεύτερο βαθμό η δική του υπόθεση και έκανε την επίθεση».

Πηγή: newsone.gr