Αποκάλυψε πως έχει δεχτεί ανήθικες προτάσεις αλλά επέλεξε να μην προχωρήσει σε καταγγελία

Ένα αδιανόητο περιστατικό που βίωσε από πελάτη σε κέντρο όπου εμφανιζόταν περιέγραψε ο Ηλίας Βρετττός. Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» αναφέρθηκε και στο κίνημα #metto, λέγοντας πως έχει δεχθεί και αυτός ανήθικες προτάσεις, αλλά επέλεξε να μην προχωρήσει σε καταγγελία για να μην δημιουργηθεί θόρυβος γύρω από το όνομά του.

«Έφτασα σε σημείο να σκέφτομαι να φύγω από την δουλειά, αλλά είπα οτι “στον πόλεμο πρέπει να κάτσεις να πολεμήσεις”», είπε χαρακτηριστικά.

Για ένα τραγούδι…

Στη συνέχεια αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό που έχει βιώσει με έναν πελάτη. «Θυμάμαι μια φορά ένα σκηνικό που ήμουν πάνω στην πίστα με έναν άλλον συνάδελφο. Ήρθε ένας τύπος από κάτω που μου ζητούσε επίμονα να του πω ένα τραγούδι, το οποίο δεν είχα προλάβει να του το πω.

Νευρίασε, ανέβηκε, με πήρε κεφαλοκλείδωμα, αλλά στους άλλους φαινόταν σαν αγκαλιά και αισθάνθηκα κάτι αιχμηρό στην κοιλιά μου, να με πιέζει και άρχισε να μου λέει στο αυτί μου ότι μπορείς να φανταστείς. Δεν θυμάμαι να με έχουν βρίσει τόσο πολύ στην ζωή μου.

Δεν ήξερα αν στην κοιλιά μου είχα ένα όπλο, ένα μαχαίρι ή το χέρι του. Με έβριζε και είχα αλλάξει 100 χρώματα. Με έβριζε επειδή δεν του είπα το τραγούδι».

Πηγή: newsone.gr