Το κατώφλι του The 2Night Show πέρασε ο Ηλίας Βρεττός και μίλησε για το ατύχημα που είχε πριν από κάποια χρόνια και που παρά λίγο να του στοιχίσει την ζωή.

«Έχουν περάσει 3 χρόνια από το ατύχημα. Είχα και μια περιπέτεια υγείας με το νεφρό όταν ήμουν 13 και κόντεψα να το χάσω. Γενικά έχω τομές σε όλο μου το κορμί κι είναι τα παράσημά μου. Έχω κάνει τατουάζ σε όλες μου τις τομές γιατί δεν αγάπησα ποτέ τα σημάδια μου. Οι χαρακιές στο κορμί είναι και χαρακιές στην ψυχή και στο μυαλό. Είναι και πως το βλέπεις κι έχει σημασία κι η ψυχολογία. Άλλαξα σχέσεις με ανθρώπους. Ο αδερφός μου, μετά το ατύχημα, ήρθε μόνιμα στην Ελλάδα. Άλλαξα φίλους και συνεργάτες κι ήρθαν κάποιοι καινούριοι».

«Σε λίγο θα έχουμε τσιπ πάνω μας, δεν θα χρειαζόμαστε καν ταυτότητα. Εγώ βέβαια είμαι υπέρ των εμβολιασμών βέβαια γιατί είναι η μόνη λύση για να βγούμε από όλο αυτό που συμβαίνει. Αλλά ακούγονται ότι έρχονται πράγματα που έχουν προβλέψει πολλοί Άγιοι Πατέρες και δεν ξέρω αν είναι καλά» σχολίασε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Ηλίας Βρεττός.

Πηγή: newsone.gr