Η Μαίρη Χρονοπούλου βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό», όπου και εξομολογήθηκε για τις δυσκολίες που πέρασε με την υγεία της.

Η σπουδαία ηθοποιός του κινηματογράφου μεταξύ άλλων δήλωσε για την περιπέτεια με την υγεία της: «Είναι πολύ σκληρή η καθημερινότητά μου. Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου, ήμουν καθηλωμένη σε αμαξίδιο» και πρόσθεσε «Ήμουν 118 κιλά, παράλυτη. Πριν τρία χρόνια ήμουν έτσι. Τώρα είμαι 62 κιλά. Δεν χαμογελούσα καν τότε. Μετά από ένα μήνα στάθηκα στα πόδια μου. Όταν κατάφερα να κάνω δύο βήματα δεν το πίστευα».

Μαίρη Χρονοπούλου

Μαίρη Χρονοπούλου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την περιπέτεια με την υγεία της

Στη συνέχεια η ίδια δήλωσε: «Με έπλεναν στο κρεβάτι, ήταν φρίκη η ζωή μου, τώρα μπορώ και πάω μόνη μου. Τα κατάφερα με σκληρή κι επίπονη προσπάθεια. Δεν έπαθα όμως κατάθλιψη, δεν χρειάστηκα τη βοήθεια κάποιου ψυχολόγου. Ο ψυχολόγος είναι μέσα μας».

Η ίδια στο τέλος θέλησε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα, αναφέροντας: «Είναι ένα μήνυμα που θέλω να στείλω σε όλους τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα. Πώς ήμουν, 118 κιλά, παράλυτη, χοντρή, ανάπηρη. Πώς πάλεψα και πώς είμαι σήμερα. Μια Χρονοπούλου που κουνιέται, κάνει πέντε βήματα, βάφεται, χτενίζεται».

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr