Είναι από τα περιστατικά που τα διαβάζεις και τα ξαναδιαβάζεις και δεν πιστεύεις αυτό που διαβάζεις. Είναι επίσης και από τα περιστατικά που δείχνουν την παντελή έλλειψη σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης σε κάποιες χώρες όπως η Ινδία.

Ο Salman Mirza, μόλις είχε μπει στα 25 του χρόνια. Την προηγούμενη Τετάρτη είχε ραντεβού με την αρραβωνιαστικιά του για να βρεθούν μόνοι τους και να περάσουν κάποιες ώρες σε ένα ξενοδοχείο στην πόλη Αχμπανταμπάντ.

Το ζευγάρι μπήκε στο δωμάτιο και άρχισε να φιλιέται με πάθος. Κάπου εκεί ο Salman θυμήθηκε ότι δεν είχε φέρει προφυλακτικά μαζί του. Ζήτησε από την κοπέλα να σταματήσουν. Της είπε τι συμβαίνει και πως χωρίς προφυλακτικό μπορεί εκείνη να μείνει έγκυος. Κάτι που δεν ήθελε σε καμία περίπτωση αυτήν την περίοδο.

Προσπάθησε να βρει μια λύση. Και βρήκε μια η οποία όμως του στοίχισε την ίδια του τη ζωή. Ο Salman θυμήθηκε πως μέσα στο αυτοκίνητο του έχει ένα σωληνάριο από κόλλα. Σκέφτηκε λοιπόν πως η κόλλα θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν προφυλακτικό κατά τη διάρκεια της πράξης και έτσι τελικά η γυναίκα να μην μείνει έγκυος.

Κατέβηκε δυο δυο τα σκαλιά και σε λιγότερο από 10 λεπτά επέστρεψε στο δωμάτιο με μια έκφραση θριάμβου στα μάτια του. Στο ένα του χέρι κρατούσε ένα μεγάλο σωληνάριο κόλλας. 

Και όχι μιας οποιασδήποτε κόλλας. Η κόλλα ήταν βιομηχανική και εξαιρετικά δυνατή. Το σωληνάριο έγραφε ότι είναι εποξειδική, αδιάβροχη και χρησιμοποιείται για τη συγκόλληση μετάλλων, γυαλιού, κεραμικών, ξύλου, πλαστικών, ακόμη και τσιμέντου.

  • Διαβάστε επίσης: Ινδία: Αποσύρθηκε διαφήμιση που προωθεί την κουλτούρα του βιασμού

Ο Salman ξεντύθηκε, πίεσε το σωληνάριο με το ένα του χέρι μέχρι εκείνο να στάξει και με το άλλο του χέρι τοποθέτησε στο πέος του την κόλλα. Παντού σε κάθε σημείο για να είναι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να αφήσει έγκυο την αρραβωνιαστικιά του. Το σφράγισε στην κυριολεξία.

Φρικτός θάνατος

Φυσικά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα άρχισαν οι φρικτοί πόνοι. Ο 25χρονος ένιωθε να του ξεριζώνουν τα γεννητικά όργανα. Κάποια στιγμή δεν άντεξε και σταμάτησε την πράξη.

Ντύθηκαν και έκαναν να φύγουν από το ξενοδοχείο αφού ο Salman πονούσε και ένιωθε να του ξεριζώνουν την κοιλιά του. Μόλις βγήκαν από την πόρτα, δεν πρόλαβε να κάνει μερικά βήματα και σωριάστηκε στους θάμνους. 

Η κοπέλα τηλεφώνησε στο ασθενοφόρο και τον μετέφεραν στο τοπικό νοσοκομείο. Είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις του. Ύστερ από λίγες ώρες ο Salman πέθανε από πολλαπλή ανεπάρκεια των ζωτικών του οργάνων.

Η νεκροψία όμως που έγινε έδειξε πως ο 25χρονος και η αρραβωνιαστικιά του πριν πάνε στο ξενοδοχείο είχαν κάνει χρήση ενός εισπνεόμενου χημικού ναρκωτικού το οποίο μαζί με τα χημικά της κόλλας επιδείνωσε την κατάσταση του και τον οδήγησε ταχύτερα στο θάνατο.

«Χρησιμοποίησαν την κόλλα για να αποφύγουν την εγκυμοσύνη. Δυστυχώς, η κόλλα προκάλεσε ζημιά στα όργανα του Salman και πέθανε λόγω πολλαπλής ανεπάρκειας», είπε ο Premsukh Delu, διοικητής του αστυνομικού τμήματος της περιοχής Βετζαλπούρ.

Πάντως στην Ινδία κατά καιρούς το υπουργείο Υγείας με καμπάνιες έχει καλέσει τους άνδρες να χρησιμοποιούν μόνο προφυλακτικά για αντισύλληψη και να μην χρησιμοποιούν, πλαστικές σακούλες, μεμβράνες, αλουμινόχαρτο ή και μπαλόνια γιατί αυτά μπορεί να προκαλέσουν λοιμώξεις στο σώμα.

Πηγή: newsone.gr