Στα «μαχαίρια» βρίσκονται Ιωάννα Μαλέσκου και Τζέιμς Καφετζής. Ο πρώην παίκτης του Survivor την προηγούμενη Τετάρτη βρέθηκε καλεσμένος στο «Love it» και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ήρθε σε μεγάλη κόντρα με την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της.

Μάλιστα, αποχώρησε χωρίς να περιμένει την Ιωάννα Μαλέσκου να τον αποχαιρετίσει. Το Twitter πήρε, όπως ήταν φυσικό, «φωτιά» και οι χρήστες αποθέωσαν τον Ροδίτη για την κίνησή του αυτή, καθώς η εκπομπή έριχνε συχνά τα «βέλη» της προς το πρόσωπό του όσο καιρό βρισκόταν στο παιχνίδι.

Σήμερα, η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» συνάντησε την παρουσιάστρια έξω από τα στούντιο του ΣΚΑΪ και Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε για πρώτη φορά για το on air επεισόδιο.

«Δεν ξέρω τι έχει γίνει με τον James. Εσείς θα μου πείτε. Κάνουμε μείζονα θέματα που δεν είναι σημαντικά. Εννοώ άξια λόγου, γιατί δεν συνέβη κάτι από όσο γνωρίζω. Δεν μιλήσαμε με τον άνθρωπο καθόλου, αλλά τον καταλαβαίνω γιατί δεν έχει τηλεοπτική εμπειρία. Είναι λογικό, εννοώ ότι δεν είναι άνθρωπος της τηλεόρασης για να ξέρει. Δεν νομίζω ότι το έκανε με αγένεια, αλλά και έτσι να συνέβαινε… εντάξει. Μέσα στη ζωή είναι όλα. Πιθανώς κάποιοι άνθρωποι δεν είναι αρεστοί σε όλους, αυτό είναι ανθρώπινο. Σε κάθε περίπτωση, όμως, το να τηρείς το συμβόλαιο σου σε τιμά. 16 Ιουλίου τελειώνουμε την εκπομπή.», είπε.

Πηγή: newsone.gr