Η Ιωάννα Μαλέσκου, είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης και τον τελευταίο χρόνο έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας τόσο με την επαγγελματική όσο και με την προσωπική της ζωή.

Αν και πολλά είναι αυτά που γράφονται για τα προσωπικά της γνωστής παρουσιάστριας, οι λεπτομέρειες που γνωρίζουμε είναι ελάχιστες.

Σε νέο σπίτι στα Μελίσσια μένει η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία τους τελευταίους μήνες απασχόλησε τις lifestyle στήλες των ΜΜΕ εξαιτίας του φλερτ της με τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού Μάριο Χεζόνια, το οποίο έληξε άδοξα στις αρχές του καλοκαιριού.

Φήμες ωστόσο θέλουν την Ιωάννα Μαλέσκου να έχει περάσει ένα υπέροχο καλοκαίρι, που εκτός από ξεκούραση επιφύλασσε και έρωτα…

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της ON Time, η Ιωάννα Μαλέσκου έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός εντυπωσιακού άνδρα, που είναι εκπαιδευτής σκύλων.

Οι δυο τους έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους και και πρώτα απ’ όλα την αγάπη τους για τα ζώα.

Όπως γράφει η εφημερίδα, οι δυο τους κάνουν πολύ καλή παρέα και περνούν πολλές ώρες μαζί.

Κάποιοι κάνουν λόγο για μια τρυφερή φιλία, η οποία προχώρησε σε κάτι παραπάνω.

Κάποιοι λένε ότι η Ιωάννα Μαλέσκου συχνά, ακόμα και βραδινές ώρες, επισκέπτεται το κτήμα στην Παλλήνη, όπου είναι η έδρα του γοητευτικού εκπαιδευτή, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που την έχουν δει με το αυτοκίνητό της στην περιοχή.

in.gr

Πηγή: newsone.gr