Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Το ζευγάρι είναι χαμηλό τόνων ενώ οι κοινές τους εμφανίσεις είναι επιλεκτικές. Αν και η σχέση τους δοκιμάστηκε αρκετές φορές αυτή την περίοδο βρίσκονται στην καλύτερη φάση τους. Πιο ερωτευμένοι από ποτέ απολαμβάνουν την παραμονή τους στην Ελλάδα, μετά την σύντομη παραμονή τους στο Λος Άντζελες, και σχεδιάζουν τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα.

Η Ιωάννα πρόσφατα μάλιστα δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στα social media.

Όπως θα παρατηρήσετε, ποζάρει με τον Πάνο Βλάχο στους καταρράκτες του Yosemite National Park στην Καλιφόρνια κάνοντας ένα καλό throwback. «We went chasing waterfalls.. #expoler #travel #nature #yosemite #yosemitenationalpark #waterfalls #hike #intothewoods #mountainstories #memories #τοδαγκωσαμεανοιξιατικα», αναφέρεται στη λεζάντα της ανάρτησής της. Τα likes και τα σχόλια, όπως είναι φυσικό, πήραν «φωτιά».

Θυμίζουμε ότι φήμες τους ήθελαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο, οι ίδιοι δεν έχουν επιβεβαιώσει κανένα δημοσίευμα. Αυτή τη σεζόν ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του Alpha «Αγγελική» και ο ελεύθερος χρόνος του είναι ελάχιστος.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η Ιωάννα:

Πηγή: newsone.gr