Τίτλους τέλους μετά από 15 χρόνια σχέσης και κοινής πορείας, αποφάσισε να ρίξει το γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz και να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους

Χώρισαν μετά από 15 χρόνια σχέσης και κοινής πορείας, αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Ο λόγος για τον Ιωάννη Παπαζήση και την Βανέσσα Αδαμοπούλου, οι οποίοι από ό,τι φαίνεται ακολουθούν ξεχωριστούς δρόμους στην ζωή τους πια.

Το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες χώρισαν τον προηγούμενο Νοέμβριο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσσα Αδαμοπούλου ζουν χωριστά του τελευταίους μήνες, με την τραγουδίστρια να παραμένει στο σπίτι με τον γιο τους Ιάσονα και τον ηθοποιό να έχει νοικιάσει το δικό του διαμέρισμα στην ίδια περιοχή.

Μπορεί ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια να έχουν χαράξει διαφορετική πορεία και να μην μένουν πλέον μαζί, όμως αυτό που πάντα θα τους ενώνει και θα αποτελεί μοναδική προτεραιότητα είναι ο 6 χρόνων γιος τους.

Το ζευγάρι ουδέποτε απασχόλησε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με την προσωπική του ζωή, αντιθέτως, όλα αυτά τα χρόνια κρατούσαν την ιδιωτική τους ζωή όσο πιο μακριά γινόταν από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφεύγοντας τις δημόσιες εξόδους και εμφανίσεις, ειδικότερα εκεί που ήξεραν ότι θα υπήρχαν κάμερες και φωτογράφοι.

Η γνωριμία τους έγινε στα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας «Λούφα και Παραλλαγή». Εκείνος υποδύθηκε τον φαντάρο κι εκείνη ερμήνευσε το τραγούδι για το soundtrack του φιλμ «Πάνω στην τρέλα μου».

Το ειδύλλιό τους δεν άργησε να αποκαλυφθεί και χρόνια μετά, υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.

in.gr

Πηγή: newsone.gr