Μία γυναίκα στην Ουάσινγκτον κατηγορεί τον εν διαστάσει σύζυγό της ότι την έθαψε ζωντανή αφού επιχείρησε να την σκοτώσει.

Οι Αρχές στην επαρχία του Thurston ανταποκρίθηκαν σε κλήση κατοίκων που ανέφεραν ότι μία 42χρονη χτυπούσε τις πόρτες ζητώντας βοήθεια.

Η γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο με τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή της, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο σύζυγός της την απήγαγε από το σπίτι της και την οδήγησε στο δάσος, όπου τη μαχαίρωσε και την έθαψε ζωντανή.

Washington Woman Buried Alive Escapes Shallow Grave

«Αφού την έβαλε μέσα στο χώμα, μπορούσε να ακούει τον άνδρα της να περπατά γύρω από τον τάφο, που είχε σκάψει και να πετάει χώμα πάνω της» ανέφερε η αστυνομία.

Η γυναίκα υπολογίζει ότι παρέμεινε μέσα στον τάφο για ώρες και επέζησε επειδή κατάφερε να ανοίξει μία τρύπα με το κεφάλι της από όπου μπορούσε να αναπνέει.

Αφού περίμενε να βραδιάσει, πάλεψε και κατάφερε να ξεφύγει. Μάλιστα, περπάτησε για 20 με 30 λεπτά μέχρι να βρει βοήθεια.

«Ο άνδρας μου προσπαθεί να με σκοτώσει» φώναζε σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας που επικαλείται το NBC News.

«Είχε ακόμα κολλητική ταινία τυλιγμένη γύρω από το λαιμό, το πηγούνι της και τους αστραγάλους της. Είχε μώλωπες στα πόδια, τα χέρια και το κεφάλι της και τα ρούχα και τα μαλλιά της ήταν καλυμμένα με χώμα» σύμφωνα με τις Αρχές.

Ο σύζυγός της Chae Kyong συνελήφθη ώρες αργότερα όταν ένας περαστικός εντόπισε το όχημά του.

Ο 53χρονος κατηγορείται για επίθεση πρώτου βαθμού, ενδοοικογενειακή βία, απαγωγή και απόπειρα δολοφονίας. Κρατείται χωρίς το δικαίωμα καταβολής εγγύησης.

protothema.gr

Πηγή: newsone.gr