Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι είδαν το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο δείχνει έναν άνδρα να κρατά ένα μεγάλο μαχαίρι, ενώ στο άλλο χέρι κρατά ένα… κομμένο κεφάλι

Το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων ILNA του Ιράν αναφέρει ότι δύο αδέρφια που κρατούνται από την αστυνομία ομολόγησαν ότι αποκεφάλισαν τη σύζυγο ενός εξ αυτών, μετά από ένα φρικιαστικό βίντεο του θύματος που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν τέσσερις ώρες μετά τη δολοφονία το Σάββατο στη νοτιοδυτική πόλη Αχβάζ.

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι είδαν το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο δείχνει έναν άνδρα να κρατά ένα μεγάλο μαχαίρι, ενώ στο άλλο χέρι κρατά ένα… κομμένο κεφάλι.

Το ILNA επικαλέστηκε έναν αστυνομικό, τον συνταγματάρχη Sohrab Hosseinnejad, ο οποίος είπε ότι «οι κατηγορούμενοι ομολόγησαν τη δολοφονία κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας».

Ερευνα για το περιστατικό

Η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των ανδρών ούτε διευκρίνισε ποιος από τους δύο διέπραξε το φόνο και ποιος τράβηξε το βίντεο, με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, το θύμα είχε καταφύγει στην Τουρκία για να γλιτώσει από τη συνεχιζόμενη κακοποίηση από τον σύζυγό της, αλλά ο πατέρας και ο αδελφός της την ανακάλυψαν και την έστειλαν πίσω στο Ιράν.

Λίγο αργότερα, δολοφονήθηκε με τον πλέον φρικιαστικό τρόπο.

Αμέσως μετά τη δολοφονία, ο δράστης βγήκε σε κεντρικά σημεία της πόλης και έβγαλε… selfies κρατώντας το κεφάλι της άτυχης γυναίκας στα χέρια του.

in.gr

Πηγή: newsone.gr