Η Ηρώ Μουκίου σε συνέντευξή της στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα” και τον Κωνσταντίνο Αρκά, μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή.

Η χιλιομετρική απόσταση της Ηρώς Μουκίου με τον άντρα της

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός, αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα την απόσταση που τη χωρίζει με τον σύζυγό της «ο άνδρας μου μένει στην Λάρισα, εγώ στην Αθήνα, κοινός τόπος συνάντησης είναι ο Βόλος. Η απόσταση κάνει καλό στη σχέση, αλλά πρέπει να το αντέξει κανείς».

Αναφερόμενη στην καλλιτεχνική της πορεία, η Ηρώ Μουκίου επεσήμανε «τα κόστη και τις καριέρες δεν τα πιστεύω καθόλου. Δεν θα πάθαινε η τέχνη τίποτα αν εγώ έφευγα. Δεν με ένοιαξε ποτέ να γίνω πρώτο όνομα».

Σχετικά με το ελληνικό metoo και τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου, σημείωσε «χαίρομαι που αποκαλύφθηκε ποιοι άνθρωποι με εξουσία και νοσηρή φαντασία, που καταπατούν τις αξίες και τα δικαιώματα. Για μερικούς σοκαρίστηκα, για το πόσο μακριά μπορούσε να φτάσει η διαστροφή».

Η Ηρώ Μουκίου έχει δεχθεί απρεπείς συμπεριφορές

Ερωτηθείσα αν έχει βιώσει απρεπείς συμπεριφορές, η Ηρώ Μουκίου τόνισε «δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δεχθεί απρεπείς συμπεριφορές. Ευτυχώς όχι ακραίες».

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr