Από κολλητές, έγιναν ζευγάρι: Δύο γυναίκες που γνωρίστηκαν στην εφηβεία, ερωτεύτηκαν και τελικά παντρεύτηκαν αφού η μία από τις δύο έκανε τη μετάβαση σε άνδρα.

Οι δύο κολλητές φίλες γνωρίστηκαν στο Γυμνάσιο, ωστόσο η μοίρα τους ήταν τελικά να γίνουν ζευγάρι.

Η 26χρονη Κάιλα και ο 25χρονος Ααρόν Καπένερ, από το Κίνγκσπορτ του Τενεσί, γνωρίστηκαν στο γυμνάσιο όταν ήταν 15 και 14 ετών.

Εκείνη την εποχή ο Ααρόν εξακολουθούσε να αναγνωρίζεται ως γυναίκα. Οι δύο κοπέλες είχαν μια «άμεση σύνδεση» και σύντομα έγιναν κολλητές. Όμως, όσο περνούσαν οι μήνες, ο Ααρόν άρχισε να συνειδητοποιεί ότι είχε… τρυφερά συναισθήματα για την Κάλια, αλλά φοβόταν για το πώς θα αντιδρούσε, οπότε αποφάσισε να το κρατήσει κρυφό.

Ο Ααρόν, ο οποίος μεγάλωσε σε μια συντηρητική οικογένεια και πήγαινε στην εκκλησία 4 φορές την εβδομάδα -τελικά αποκάλυψε ότι είναι τρανσέξουαλ και άρχισε τη μετάβαση σε άνδρα, ενώ η Κάιλα έμεινε στο πλευρό του. Πέρασαν χρόνια που ήταν ο καλύτερος φίλος της μέχρι να βρει τελικά το κουράγιο να κάνει μια κίνηση στην Κάιλα και αποφάσισε να της δώσει ένα φιλί.

Ο Άαρον, προς έκπληξή του, βρήκε ανταπόκριση και τελικά οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού. Η ιστορία τους είχε αίσιο τέλος καθώς παντρεύτηκαν πέρυσι και ζουν ευτυχισμένοι.

Η ανατροφή του Άαρον: Δεν γνώριζε καν την ύπαρξη της LGBTQ κοινότητας

Λόγω της θρησκευτικής του ανατροφής, ο Ααρόν δήλωσε στο SWNS πως ήταν «τόσο προστατευμένος» που δεν γνώριζε την ύπαρξη της LGBTQ κοινότητας ως παιδί, αλλά ήξερε βαθιά μέσα του ότι ήταν διαφορετικός από τα άλλα παιδιά της ηλικίας του.

Δήλωσε πως μόνο όταν ανέπτυξε αισθήματα για την Κάιλα, συνειδητοποίησε πραγματικά ότι δεν ήταν στρέιτ.

«Τα πρώτα μου χρόνια ήταν δύσκολα γιατί ήξερα από μικρή ηλικία πως δεν ένιωθα αυτό που ένιωθαν οι άλλοι στην ηλικία μου» θυμάται. «Καθώς άρχισα να ωριμάζω και να περνάω στην εφηβεία, κατάλαβα ότι κάτι δεν μου φαινόταν φυσιολογικό και άρχισα να κάνω τη δική μου έρευνα. Εξαιτίας του υπόβαθρού μου, δεν εξερεύνησα ποτέ τα συναισθήματά μου, ήμουν τόσο προστατευμένος από την ύπαρξη της LGBTQ κοινότητας».

Η αντίδραση της οικογένειάς του

Τελικά αποκάλυψε ότι είναι λεσβία, παρά την αποδοκιμασία της οικογένειάς του – η οποία τον ανάγκασε να μιλήσει στον πάστορα της εκκλησίας σε μια προσπάθεια να «θεραπεύσει» τα συναισθήματά του.

«Όταν τους ανακοίνωσα πως είμαι ομοφυλόφιλη, η οικογένειά μου απογοητεύτηκε βαθύτατα και έβρισκαν συνεχώς δικαιολογίες για το γιατί έλεγα αυτά τα πράγματα» είπε. «Με ανάγκασαν να δω τον πάστορα της εκκλησίας μας για να προσπαθήσω να ‘θεραπεύσω’ τα συναισθήματά μου και στη συνέχεια άρχισαν να λένε ότι απλώς δεν προσευχόμουν αρκετά σκληρά».

Σε ηλικία 16 ετών αποφάσισε να φύγει από το σπίτι και μετακόμισε σε ένα δικό του, ενώ δούλευε σε ένα τοπικό McDonald’s για να συντηρεί τον εαυτό του. Τότε αποκάλυψε ότι είναι τρανσέξουαλ και άρχισε να μεταβαίνει σε αρσενικό. Το 2016 επέστρεψε στο Κινγκσπορτ, όπου ζούσε ακόμα η Κάιλα. Κι ενώ ήταν έξω ένα βράδυ, ο Ααρόν αποφάσισε να δώσει ένα φιλί στην φίλη του. Η Κάιλα τότε του είπε ότι είχε κι εκείνη συναισθήματα γι’ αυτόν και κάπως έτσι έγιναν ζευγάρι.

«Μου βγήκε τελείως φυσικό το να γίνουμε από φίλοι, ζευγάρι»

«Όσο ο Ααρόν ήταν στο Όρεγκον, εγώ μάθαινα για τη μετάβασή του και για το τι συνέβαινε μαζί του όλα αυτά τα χρόνια» εξήγησε η ίδια.

«Μου βγήκε τελείως φυσικό το να γίνουμε από φίλοι, ζευγάρι. Ο Ααρόν ήταν πάντα το ίδιο άτομο, ανεξάρτητα από το όνομα ή τις αντωνυμίες, οπότε η μετάβασή του δεν επηρέασε καθόλου τη σχέση μας. Είχαμε πάντα μια σχέση που φαινόταν βαθύτερη από απλή φιλία και παρόλο που δεν το καταλάβαινα όταν ήμασταν νεότεροι, όλα άρχισαν να αποκτούν νόημα όταν ξαναβρεθήκαμε μετά τη μετάβαση του Ααρόν. Η σχέση μας χτίστηκε πάνω στη φιλία μας και πιστεύω ότι αυτό είναι που την κάνει τόσο δυνατή».

Ο έγγαμος βίος

Οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου πέρυσι και ο Αραόν δηλώνει ότι είναι πλέον «απίστευτα ευλογημένος» που έχει την Κάιλα για γυναίκα του.

«Η Κάιλα κι εγώ είμαστε ευτυχισμένοι ως παντρεμένο ζευγάρι και όλες οι δοκιμασίες και οι δυσκολίες που πέρασα για να φτάσω σε αυτό το σημείο, άξιζαν τον κόπο» είπε ο Ααρόν ο οποίος είναι ιδιοκτήτης εταιρείας μέσων ενημέρωσης και συχνά μοιράζεται την ιστορία του.

«Είχαμε μια σύνδεση που ήταν άμεση- αλλά η ρομαντική μας σχέση ήταν μια πιο αργή εξέλιξη. Είμαι απίστευτα ευλογημένος που έχω την Κάιλα και που με αγάπησε ανεξάρτητα από το φύλο ως το οποίο παρουσιάστηκα. Το να βρω το κουράγιο να τη φιλήσω ήταν τεράστιο, και όταν με φίλησε κι εκείνη, δεν είχα νιώσει ποτέ τόσο ευτυχισμένος. Ένιωθα έτσι από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισα και το να την έχω τώρα ως σύζυγό μου είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Άνευ όρων σημαίνει χωρίς προϋποθέσεις – και η αγάπη της για μένα ήταν, και εξακολουθεί να είναι, ακριβώς αυτό».

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr