Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις των εκπροσώπων της εγχώριας showbiz, οι οποίοι ο ένας μετά τον άλλον αποκαλύπτουν τη δική τους βιωματική εμπειρία και παίρνουν θέση για το ελληνικό #MeToo

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις των εκπροσώπων της εγχώριας showbiz, οι οποίοι ο ένας μετά τον άλλον αποκαλύπτουν τη δική τους βιωματική εμπειρία και παίρνουν θέση για το ελληνικό #MeToo.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, o Ιβάν Σβιτάιλο δεν δίστασε να αποκαλύψει τα σχέδιά του για θρησκευτικό γάμο με τη σύζυγό του αλλά και τη βάφτιση της κόρης του, Νεφέλης, που δεν αποκλείεται όπως είπε, να γίνουν στην Κριμαία, ενώ ως επαγγελματίας χορευτής απάντησε και στο αν έχει υποστεί ποτέ bullying, φέρνοντας για πρώτη φορά στο φως άγνωστες και σκοτεινές πτυχές της ζωής του.

«Ήμουν για πολλά χρόνια η χαζή Ρωσίδα που δεν πάει με άντρες! Σου δίνει άλλον έναν λόγο να γίνεις λίγο καλύτερος και να προχωρήσεις ή να ψάξεις κάτι άλλο. Και μου έχουν πει κι άλλα πράγματα, όπως ‘γιατί δεν κάνεις αυτό για να κάνεις καριέρα;’, όπως το να περάσω για παράδειγμα από ένα κρεβάτι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsone.gr