Ο James Caan πρωταγωνιστής των “The Godfather” “Elf” και “Misery”, πέθανε νωρίτερα αυτό το μήνα λόγω καρδιακών προβλημάτων.

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου του ηθοποιού που έλαβε το TMZ, ο Caan πέθανε από καρδιακή προσβολή και στεφανιαία νόσο. Ήταν 82 ετών.

«Με μεγάλη λύπη σας ενημερώνουμε για τον θάνατο του Τζίμι το απόγευμα της 6ης Ιουλίου», ανέφερε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Twitter του Caan, ανακοινώνοντας τον θάνατό του. «Η οικογένεια εκτιμά την έκρηξη αγάπης και τα θερμά συλλυπητήρια και σας ζητά να συνεχίσετε να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Η δήλωση ολοκληρώθηκε με τη συνήθη υπογραφή του ηθοποιού στο tweet, “End of tweet“.

Αρκετοί από τους συνομηλίκους του Caan στο Χόλιγουντ σχολίασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δηλώσουν τη λύπη τους:

«Λυπάμαι πολύ που ακούω τα νέα», έγραψε στο Twitter ο Rob Reiner, ο οποίος σκηνοθέτησε τον Caan στο «Misery». «Μου άρεσε να δουλεύω μαζί του. Και ο μόνος Εβραίος που ήξερα που μπορούσε να κάνει σχοινί με τους καλύτερους από αυτούς. Αγάπη στην οικογένεια.”

Ο John Cusack αποκάλεσε τον σταρ «υπέροχο ηθοποιό», ενώ ο John Lovitz πρόσθεσε, «καλά αυτό είναι χάλια».

Μόλις πριν από τέσσερις μήνες, ο Caan συζήτησε τη θρυλική επίδραση του “The Godfather” του 1972 με την εφημερίδα The Post, λέγοντας:

“Ένα από τα πράγματα που έκαναν το “The Godfather” επιτυχημένο, εκτός από τη λαμπρή σκηνοθεσία και το σενάριο και τους υπέροχους ηθοποιούς… ήταν ότι σε όλους άρεσε πολύ να το κάνουν και αυτό βγαίνει στην οθόνη και νομίζω ότι το κοινό μπορεί να πει ότι περνούσαμε καλά κάνοντας αυτό που κάναμε».

real.gr

Πηγή: newsone.gr