Δεν του… έκατσε και πολύ καλά στο στομάχι το φαγητό που επέλεξε ο James Corden σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής χαρακτηρίστηκε «κρετίνος» και του απαγορεύτηκε η είσοδος στο γνωστό εστιατόριο Balthazar της Νέας Υόρκης, καθώς όπως υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης του είναι «ο πιο αγενής πελάτης που πέρασε ποτέ».

Ο οργισμένος ο εστιάτορας Keith McNally απαγόρευσε στον παρουσιαστή του «Late Late Show» να είναι επισκεφθεί ξανά τα εστιατόριά του, λόγω της κακής συμπεριφοράς που είχε απέναντι στο προσωπικό του.

Ο ίδιος δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram δύο ξεχωριστά παραδείγματα της «εξαιρετικά δυσάρεστης» συμπεριφοράς του Corden στη γαλλική μπρασερί που διατηρεί στο Soho της Νέας Υόρκης.

Ο 71χρονος εστιάτορας δήλωσε ότι ο Corden είχε βρει μια τρίχα στο κυρίως πιάτο του όταν έτρωγε εκεί τον Ιούνιο και στη συνέχεια απαίτησε δωρεάν ποτά για το λάθος.

«Αφού έφαγε το κυρίως πιάτο του, έδειξε την τρίχα στον μάνατζερ του εστιατορίου ο οποίος του ζήτησε συγγνώμη. Ο Corden ήταν εξαιρετικά κακός με τον μάνατζερ λέγοντάς του: “Φέρε μας άλλο ένα γύρο ποτά αυτή τη στιγμή! Και φρόντισε επίσης για όλα τα ποτά μας. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα γράψω άσχημες κριτικές”».

Σε ένα δεύτερο περιστατικό ο McNally ισχυρίζεται ότι ο Corden πήγε για brunch με τη σύζυγό του, Julia Carey στο εστιατόριο στις 9 Οκτωβρίου.

Λέει ότι ζήτησε τραπέζι έξω και η γυναίκα του παρήγγειλε ομελέτα με κρόκο αυγού και σαλάτα. Το ζευγάρι παραπονέθηκε στον σερβιτόρο ότι υπήρχε «λίγο ασπράδι ανακατεμένο με τον κρόκο» και έστειλε το πιάτο πίσω.

Ο εστιάτορας πρόσθεσε: «Η κουζίνα έφτιαξε ξανά το πιάτο, αλλά δυστυχώς το έστειλε με πατάτες τηγανητές αντί για σαλάτα. Τότε ήταν που ο Corden άρχισε να φωνάζει σαν τρελός στον σερβιτόρο: “Δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου! Ίσως θα έπρεπε να πάω στην κουζίνα και να μαγειρέψω εγώ την ομελέτα μόνος μου! Ο σερβιτόρος ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη και έφερε τον υπεύθυνο του ορόφου στο τραπέζι. Εκείνος επέστρεψε το πιάτο και μετά από αυτό, όλα ήταν μια χαρά. Τους έδωσε ποτήρια σαμπάνιας δωρεάν για να εξομαλύνει τα πράγματα. Ο υπεύθυνος είπε ότι ο Corden ήταν ευχάριστος μαζί του αλλά κακός με τον σερβιτόρο. Ο υπάλληλος ήταν πολύ ταραγμένος, αλλά ως επαγγελματίας που είναι, τελείωσε τη βάρδια του».

Μετά τη διάσταση που πήρε το θέμα ο παρουσιαστής αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη για την αγενή συμπεριφορά του. Μετά από αυτό και ο οργισμένος εστιάτορας ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι αίρει την απαγόρευση.

«Ο James Corden μόλις μου τηλεφώνησε και ζήτησε συγγνώμη. Όπως είμαι και εγώ άνθρωπος που τα έχει σκ… πολλές φορές πιστεύω ακράδαντα στις δεύτερες ευκαιρίες», έγραψε ο McNally στην ανάρτησή του.

Και συνέχισε: «Έτσι, αν ο James Corden με αφήσει να παρουσιάσω το Late Late Show του για 9 μήνες, θα ανακαλέσω αμέσως την απαγόρευσή του από το Balthazar. Όχι, φυσικά όχι. Αλλά…. οποιοσδήποτε είναι αρκετά μεγαλόψυχος ώστε να ζητήσει συγγνώμη από έναν άχρηστο αργόσχολο σαν εμένα (και το προσωπικό μου) δεν αξίζει να του απαγορευτεί η είσοδος από πουθενά. Ειδικά από το Balthazar. Γι’ αυτό γύρνα πίσω. Όλα συγχωρούνται». 

Είπε το προσωπικό του… αργόσχολο ή είναι η ιδέα μας;

instyle.gr

Πηγή: newsone.gr