Μια ευχάριστη έκπληξη είχαν το απόγευμα της Πέμπτης οι σπουδαστές του House Of Fame! Η κριτής του μουσικού show Καίτη Γαρμπή εισέβαλε στο σπίτι της Μουσικής Ακαδημίας και έδωσε τις δικές της πολύτιμες συμβουλές στους επίδοξους τραγουδιστές.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την εμπειρία της στην Eurovision, ενώ στη συνέχεια βοήθησε την Βένια Καραγιαννίδου και τα υπόλοιπα παιδιά με τις πρόβες τους.

«Την εποχή που πήγα εγώ δεν υπήρχε τίποτα. Ένα μονόστηλο ήταν όλο και όλο. Δεν υπήρχε αυτός ο χαμός που γίνεται τώρα με την Eurovision. Δεν το επέλεξα εγώ να πάω… Με επέλεξαν εκείνοι. Δεν έστειλα εγώ τραγούδι, εκείνοι ήρθαν και με ζήτησαν από την ΕΡΤ για να πάω να διαγωνιστώ. Το θεώρησα μεγάλη τιμή. Πήγα… Ήταν καλή εμφάνιση, το φόρεμα μας έσωσε. Θυμάμαι ότι περπατούσα με μία αυτοπεποίθηση, ότι δεν υπάρχει άλλη.

Κι όμως ήταν κομμένα τα πόδια μου. Στάθηκα στη μέση της σκηνής και ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα… Κατεβαίνοντας, γονάτισα και άρχισα να κλαίω με λυγμούς στο καμαρίνι μου. Ήταν συγκλονιστική εμπειρία» αποκάλυψε η Καίτη Γαρμπη..

in.gr

Πηγή: newsone.gr