Σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης φαίνεται ότι αναδύονται εξίσου τόσο τα πλέον ποταπά, όσο και τα αγνά ανθρώπινα χαρακτηριστικά. Κάποιοι υπερβαίνουν τον εαυτόν τους, προτάσσοντας το κοινό καλό. Βοηθούν τους συνανθρώπους τους, ενώ άλλοι εκφράζουν απίστευτες μικρότητες.

Η χθεσινή ημέρα δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Οδηγοί είχαν βγει από τα αυτοκίνητα τους για να βοηθήσουν άλλους οδηγούς από την κακοκαιρία . Νεαροί ένωσαν δυνάμεις μέσα στην κορύφωση της χιονοθύελλας για να απεγκλωβίσουν ένα αυτοκίνητο. Δεν είχαν τελειωμό οι μικρές πράξεις καλοσύνης που έλαμψαν ακόμα και μέσα σε τόσο δυσχερείς συνθήκες. Υπήρχαν, όμως, και τα αντίθετα παραδείγματα ή τουλάχιστον καταγγελίες για τέτοια.

Ένα ζευγάρι μετά από πολύωρη προσπάθεια καθαρίσματος του δρόμου κάτω από το σπίτι τους, συνειδητοποίησαν ότι κάποιος από τους ευεργετημένους τους είχε κλέψει το φτυάρι τους. Άλλοι έκαναν λόγο για επιθετική συμπεριφορά που εκδήλωσαν οδηγοί κορνάροντας και βρίζοντας πριν και αυτοί ακινητοποιηθούν μετά από λίγο στο ίδιο σημείο.

Μια, όμως, καταγγελία που κατέκλυσε τα social media και διαχύθηκε με απίστευτη ταχύτητα είναι η εξής: μία γυναίκα έχοντας χθες αποκλειστεί στο Αμπελοχώρι κοντά στη Θήβα κατήγγειλε τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Philoxenia ότι αρνήθηκε να παράσχει ε αυτή και τον σύντροφό της τις υπηρεσίες δωματίου, εξαιτίας του κατοικιδίου που είχαν μαζί τους. Όταν εκείνοι παραπονέθηκαν ότι δεν μπορούν να αφήσουν το σκύλο, τους προέτρεψε να τον αφήσουν στο αμάξι με το air condition.

Τελικά αναγκάστηκαν να κοιμηθούν στο αμάξι. Στην επικοινωνία του protothema.gr με τον ξενοδόχο, απείλησε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του ζευγαριού για συκοφαντική δυσφήμιση. Θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι τους προσέφερε φτυάρι και ό,τι άλλο χρειάστηκαν αλλά το σκυλί γαύγιζε και θα «ξεσήκωνε» όλο το ξενοδοχείο. Δηλώνει μάλιστα λάτρης των σκυλιών και δεν καταλαβαίνει ποιο είναι το πρόβλημα. «Δεν ήμουν υποχρεωμένος να βάλω σκυλί στο ξενοδοχείο μου», είπε.

Δείτε βίντεο με την καταγγελία του ζευγαριού:

Πηγή: newsone.gr