Μπορεί να πηγαινοέρχεται στην Ελλάδα αλλά δεν παύει να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα διάσημα πρόσωπα στη χώρα μας. Ο λόγος για την Καλομοίρα Σαράντη που μας έχει κερδίσει εδώ και χρόνια με το ταλέντο, τη θετική διάθεση και τον χαριτωμένο της χαρακτήρα.

Η ίδια με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη αλλά και τα τρία τους παιδιά., την Αναστασία, αλλά και τα δίδυμα Δημήτρη και Νίκο.έκαναν χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Αμερική. Μάλιστα, πέρασαν πολύ χρόνο μαζί με τη Μαριέττα Χρουσαλά και τον Λέοντα Πατίτσα αλλά και τα παιδιά τους, Μάργκω, Σπύρο και Κωνσταντίνο,

Τα δύο ζευγάρια που είναι και κουμπάροι αφού η Μαριέττα έχει βαφτίσει την κόρη της Καλομοίρας Αναστασία Μπούσαλη, δεν πέρασαν τα «λευκά Χριστούγεννα» στην Ελλάδα αφού η οικογένεια επέλεξε να περάσει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές στη Φλόριντα και συγκεκριμένα στο πάρκο ψυχαγωγίας της Walt Disney World.

Φέτος, οι δύο οικογένειες επέλεξαν να επισκεφτούν ένα μέρος όπου είναι πάντα καλοκαίρι ώστε να απολαύσουν τον ήλιο. Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια και ο σύζυγός της τον έκαναν γνωστό μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram καθώς δημοσίευσαν και οι δυο φωτογραφίες από τη μέρα των Χριστουγέννων, σύμφωνα με το okmag.gr

Σε ανάλογο mood και η Καλομοίρα που φρόντισε μάλιστα μέσα από τα social media να απαντήσει στις φήμες που την ήθελαν έγκυο μετά από πρόσφατη φωτογραφία που είχε ανεβάσει με τα χέρια στην κοιλιά της. Η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν ισχύουν.

in.gr

Πηγή: newsone.gr