Ο Kanye West φαίνεται πως έχει αποκτήσει νέο ερωτικό ενδιαφέρον. Η γυναίκα, που πηγές θέλουν να του έχει κλέψει την καρδιά, είναι η Candice Swanepoel.

Οι δυο τους φαίνεται πως βγαίνουν μαζί, πηγαίνουν σε πάρτι, περνούν χρόνο μαζί και να έχουν αρκετή οικειότητα μεταξύ τους. Ωστόσο, υπάρχουν και οι φήμες ότι το ειδύλλιο αυτό είναι διαφημιστικό κόλπο για να πουλήσουν γυαλιά ηλίου.

Η Candice Swanepoel είναι το νέο πρόσωπο των γυαλιών Yeezy GAP και το ζευγάρι διακέδασε μαζί σε εκδήλωση στο πλαίδιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. Σίγουρα ένα καλά διαφημισμένο ειδύλλιο μπορεί να κάνει θαύματα για το προφίλ του brand και το να βαίνει με μία από τις ομορφότερες γυναίκες στον χώρο της μόδας δεν χαλάει καθόλου το προφίλ του West.

Σύμφωνα με το TMZ, μετά την εκδήλωση, έφυγαν μαζί με το SUV του West και πήγαν στο ίδιο ξενοδοχείο. Πηγή είπε στο ΕΤ: “Ο Kanye και η Candice βγαίνουν και η σχέση τους είναι νέα… Έχουν ενωθεί λόγω της μόδας και της δημιουργικότητας”.

Αλλά πηγή του Page Six σημειώνει ότι πρόκειται για κόλπο δημοσίων σχέσεων. Άλλωστε, συμπτωματικά, η Swanepoel ήταν επίσης το πρόσωπο της νέας καμπάνιας Skims της Kim Kardashian.

Ο West είχε κάποια ειδύλλια με τις Julia Fox και Chaney Jones, ενώ τον Μάρτιο η Swanepoel είχε θεαθεί στο Παρίσι με τον πρώην σύντροφο της Kylie Minogue, Andres Velencoso.

real.gr

Πηγή: newsone.gr