Ο διάσημος χορογράφος Κάρολι Βάμος βρισκόταν για πολλά χρόνια στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά προσδίδοντας μεγαλύτερη αίγλη στα τηλεοπτικά show.

241707339 2971832416420020 2193464494589626973 n

Για την συνεργασία του με την γνωστή παρουσιάστρια αλλά και για τις φήμες που τον θέλουν να έχει τσακωθεί με τον Φωκά Ευαγγελινό, μίλησε ο Κάρολι Βάμος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Θαύμαζα τη Ρούλα Κορομηλά για τη δύναμή της και χάρηκα που με πίστευε. Κάποιες φορές υπήρχα και δύσκολες στιγμές στη συνεργασία μας. Η Ρούλα δεν μάθαινε εύκολα τις χορογραφίες. Δεν τσακωθήκαμε με τον Φωκά Ευαγγελινό και δεν έμαθα ποτέ τι έγινε. Η Ρούλα και η παραγωγή μου είχαν κάνει πρόταση να πάρω τη θέση του»

Στην συνέχεια ανεγέρθηκε στην κόρη του την οποία απέκτησε όταν εκείνος ήταν 14 ετών.

«Έκανα παιδί στα 14 μου και έχω και τρία εγγόνια. Δεν έχω επαφή με την κόρη μου, ζουν στην Ουγγαρία».

«Έχω βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά όταν ήμουν μικρός και δεν το ξεπέρασα ποτέ», είπε στην συνέχεια.

Αναφορικά με την μάχη που δίνει τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο δήλωσε πως: «Τα τελευταία πέντε χρόνια ζω έναν Γολγοθά με την υγεία μου. Το βασικό πρόβλημα της υγείας μου ήταν ο καρκίνος, όμως, οι θεραπείες δημιουργούσαν κι άλλα προβλήματα. Είδα το θάνατο με τα μάτια μου. Ήμουν στην κηδεία της μητέρας μου όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο. Οι περισσότεροι απομακρύνθηκαν από κοντά μου όταν αρρώστησα. Η Έφη Σαρρή, που δεν έχει μαγειρέψει ποτέ στη ζωή της, ήταν δίπλα μου και μου μαγείρευε».

Πηγή: newsone.gr