Με έναν γάμο -αλλά τι γάμο!- θα ρίξουν αυλαία τον ερχόμενο Ιούνιο οι «Άγριες μέλισσες». Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, Δρόσω και Κωνσταντής θα παντρευτούν σε πείσμα των οικογενειών τους, γιατί με τη μοίρα και το πεπρωμένο κανείς δεν τα βάζει!

Οι εξελίξεις θα «σκάνε» με καταιγιστικούς ρυθμούς έως το τέλος του δεύτερου κύκλου. Το σίριαλ του ΑΝΤ1 θα αρχίσει ξανά από τον Σεπτέμβριο αλλά με νέες περιπέτειες για τους ήρωες στον καιρό της δικτατορίας. Ωσπου να τελειώσει όμως ο κύκλος, οι τηλεθεατές αναμένεται να παρακολουθήσουν με αγωνία όσα θα συμβούν!

Η είδηση, λοιπόν, του χωρισμού της Ασημίνας από τον Νικηφόρο πέφτει σαν βόμβα στο Διαφάνι από τη στιγμή που η Σταμίρη πείθει τον σύζυγό της να αφήσουν το Παρίσι και να επιστρέψουν στο χωριό!

Ομως μια νέα δίκη θα προκαλέσει αναταραχές! Ο Νικηφόρος θα κάνει ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ασημίνας, ενώ ο μικρός Σέργιος βρίσκεται κλειδωμένος στο αρχοντικό των Σεβαστών. Εκείνη βουλιάζει καθημερινά στη θλίψη, καθώς ο μικρός Σέργιος ζητεί διαρκώς τη μητέρα του, αλλά δεν τη βλέπει, γεγονός που εξοργίζει τον πατέρα του.

Οι Σεβαστοί, ακόμη και η Αγορίτσα, είναι έξαλλοι με τον Νικηφόρο και υποστηρίζουν ανοιχτά την Ασημίνα. Η διένεξη φτάνει στα δικαστήρια. Το πρώην ζευγάρι οδηγείται σε μια δικαστική διαμάχη δίχως τέλος… Με αρκετά αποδεικτικά στοιχεία, ο Νικηφόρος κερδίζει το πρώτο μέρος της δίκης και κρατάει το παιδί. Η Μυρσίνη όμως, που σκέφτεται σαν μάνα, αφήνει πίσω τον εκδικητικό χαρακτήρα της και πηγαίνει το παιδί στην Ασημίνα κρυφά από τον Νικηφόρο. Μέσα στον κακό χαμό, μια νέα συμμαχία θα προκύψει… Ασημίνα και Δρόσω γίνονται μια γροθιά εναντίον του Νικηφόρου, προκειμένου να πάρουν την επιμέλεια του μικρού Σέργιου – και το καταφέρνουν!

Η ζωή του Σέργιου αλλάζει, καθώς πλέον θα μεγαλώνει με τις δύο μαμάδες του μονοιασμένες, να τον αγαπούν και να τον ανατρέφουν ως έναν γνήσιο Σταμίρη. Η τιμωρία του Νικηφόρου θα είναι μεγάλη…

Ομως μετά το διαζύγιο του Νικηφόρου από την Ασημίνα έρχεται στο Διαφάνι και ένας γάμος, εκείνος της Δρόσως και του Κωνσταντή. Ο δρόμος πλέον ανοίγει και οι δυο τους επισφραγίζουν τον έρωτά τους στην εκκλησία με παπά και με κουμπάρο.

Η Ελένη έπειτα από όλες αυτές τις φουρτούνες φαίνεται σιγά σιγά να ηρεμεί και η ζωή να της δίνει ό,τι της στέρησε. Ο γάμος της με τον Λάμπρο είναι υπέροχος και πλέον οι δυο τους αρχίζουν τις προσπάθειες για να αποκτήσουν παιδί. Ο πελαργός έρχεται για τη Λενιώ!

newsbreak.gr

Πηγή: newsone.gr