Η Kate Moss προκάλεσε αίσθηση, όταν υπερασπίστηκε τον πρώην σύντροφό της Johnny Depp στο δικαστήριο όπου εκδικαζόταν η αγωγή του για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της Amber Heard.

Η πρώην σύζυγος του σταρ είχε υποστηρίξει τόσο στη συγκεκριμένη δίκη, όσο και σε προηγούμενη ότι ο Johnny Depp είχε σπρώξει την Kate Moss από τις σκάλες, όταν οι δυο τους ήταν σε σχέση.

Αυτήν τη φορά το top model εμφανίστηκε έστω και μέσω Skype στο δικαστήριο στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ και υπερασπίστηκε τον πρώην αγαπημένο της.

Η Kate Moss δεν είχε μιλήσει δημοσίως για τη θέση της στο δικαστήριο, ούτε αναφέρθηκε ξανά στη δίκη ή το περιστατικό εκείνο που είχε αποκαλύψει η Heard.

Τώρα, όμως, μιλώντας στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα του BBC 4, Desert Island Discs αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον Johnny Depp και την υπερασπιστική της θέση στη δίκη.

“Ξέρω την αλήθεια για τον Johnny. Ξέρω ότι ποτέ δεν με κλώτσησε για να πέσω από τις σκάλες. Έπρεπε να πω την αλήθεια” ξεκαθάρισε το μοντέλο. Ο Depp ήταν σε σχέση με τη Moss από το 1994 έως το 1998.

Πηγή: newsone.gr