Οριστικοί τίτλοι τέλους πέφτουν σήμερα Παρασκευή (9/7) για την εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου «Στη Φωλιά των Κου-Κου».

Η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου τελειώνει σήμερα, λίγο μετά και από την απόφαση του μέχρι πρότινος συμπαρουσιαστή της εκπομπής Κρατερού Κατσούλη, να μην συνεχίσει στην ομάδα των Κου-Κου.

Μάλιστα, κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα αν θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν, παρά τα όσα είχαν ειπωθεί και γραφτεί και η παρουσιάστρια με τον τρόπο της σήμερα θέλησε να διευκρινίσει κάτι.

Σήμερα, αφού προβλήθηκε ένα βίντεο, η Κατερίνα Καραβάτου, πάσαρε διαφημιστικό διάλειμμα όμως πριν γίνει αυτό έκανε την ανακοίνωση «βόμβα».

«Σήμερα ξεκινάει η τελευταία εκπομπή της σεζόν και η τελευταία εκπομπή της «Φωλιάς των Κου Κου» μετά από 4 χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε για πέμπτη σεζόν να είμαστε Κου-Κου αλλά θα σας πω κάτι! Αν μία φορά ήσουν Κου-Κου, τότε θα είσαι για πάντα Κου-Κου και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και επίσης θεωρώ ότι μπορούμε μόνοι μας να συνεχίσουμε αυτόνομα στην ίδια πορεία η οποία ήταν νομίζω πολύ συνταρακτική, σπουδαία, σημαντική και με πάρα πολλή αγάπη! Κυρίες και κύριοι θα πρέπει να βγούμε σε ένα διαφημιστικό διάσημα και αμέσως μετά η συνέχεια», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καραβάτου.

in.gr

Πηγή: newsone.gr