Πρεμιέρα θα κάνει η Κατερίνα Καραβάτου στο MEGA, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 13:50, με την εκπομπή «Τι λες τώρα!».

Από το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:50, θα προβάλλεται η νέα ψυχαγωγική εκπομπή «Τι λες τώρα!» με την Κατερίνα Καραβάτου που θα έχει δίπλα της τη Μαρία Ηλιάκη.

Κατερίνα Καραβάτου - Μαρία Ηλιάκη

Οι δύο παρουσιάστριες επανασυνδέονται τηλεοπτικά, αφού συναντώνται στο πλατό έπειτα από χρόνια.

Μαζί τους ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και ο Βασίλης Βλάχος. Το «Τι λες τώρα!» θα προβάλλει αποκλειστικά θέματα, συνεντεύξεις με αγαπημένα πρόσωπα, ταξίδια, πλούσιο ρεπορτάζ για όσα συμβαίνουν στην τηλεοπτική πραγματικότητα αλλά και την καθημερινή ζωή.

Κατερίνα Καραβάτου – Μαρία Ηλιάκη: Το τρέιλερ για την πρεμιέρα

H  Κατερίνα Καραβάτου την περασμένη Κυριακή είχε μιλήσει στη Realife, περιγράφοντας τα μεγάλα βήματα στη ζωή της, επαγγελματικά και προσωπικά.

Νέο «σπίτι», νέα «οικογένεια», όλα άλλαξαν για εσένα φέτος. Πώς το βιώνεις;
Ίσως από ένα σημείο και έπειτα το είχα ανάγκη και δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Έπειτα από κάποιες συζητήσεις με ανθρώπους που γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια, κατάλαβα ότι ήθελα να αλλάξω. Νομίζω ότι αυτό θα μου κάνει καλό και το περιμένω. Πιστεύω ότι θα είμαστε μια πολύ καλή και ευχάριστη παρέα στο Mega, τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου. Δεν είμαι φυσικά σε mood ότι θα βγω και θα γελάω όλη την ώρα, γιατί έτσι είναι και η κοινωνία γύρω μας, αλλά σίγουρα θα προσπαθήσουμε εντός πραγματικότητας να είμαστε όσο πιο καλή παρέα γίνεται.

Συναντιέσαι τηλεοπτικά με τη Μαρία Ηλιάκη, δέκα χρόνια μετά το «Κους Κους» του Alpha…

Η Μαρία πλέον είναι ένας από τους δικούς μου ανθρώπους και μας δένει μεγάλη αγάπη. Το να συνεργαστούμε ήταν κάτι που το είχαμε συζητήσει πολλές φορές και φέτος ήταν έτοιμη να το κάνει. Την ξέρω πολλά χρόνια, γνωρίζω ότι δεν είναι παιδί της ίντριγκας και είμαι σίγουρη ότι μπορούμε να συνεννοηθούμε. Έχω μια σιγουριά. Αντίστοιχη εμπιστοσύνη έχω και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, με τον οποίο είμαστε μαζί από τα χρόνια του «Κους Κους» ακόμα, με τον οποίο συνεργαζόμαστε υπέροχα. Μαζί μας και ο νέος της παρέας, Βασίλης Βλάχος, ο οποίος είμαι σίγουρη ότι θα φέρει άλλον αέρα στη συντροφιά μας.

enikos.gr

Πηγή: newsone.gr