Με μια δημόσια συγγνώμη ξεκίνησε την εκπομπή της η Κατερίνα Καραβάτου το πρωί της Παρασκευής, απολογούμενη για το τρέιλερ της εκπομπής που προβλήθηκε από τον αέρα του Star την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020, καθώς θεωρήθηκε προσβλητικό και ρατσιστικό προς τα ΑμεΑ, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

«Πριν αρχίσουμε θέλω να πω εγώ κάτι, το οποίο θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να ειπωθεί. Θέλουμε να σας ζητήσουμε πραγματικά όλοι ειλικρινώς συγγνώμη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε με το χθεσινό μας τρέιλερ. Είναι, όπως αντιλαμβάνεστε, πέρα από προφανές ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση, δεν έχουμε δείξει ποτέ τέτοια δείγματα, ειλικρινά ποτέ ποτέ και στη ζωή μας την προσωπική αλλά και στην τηλεοπτική μας πορεία μέχρι τώρα.

Νομίζω ότι μπορούμε να εισηγηθούμε προσωπικά ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβεί οτιδήποτε τέτοιο. Δε θέλω ούτε να δικαιολογηθούμε ούτε τίποτα από αυτά τα πράγματα, απλώς να σας πω ότι δεν ήταν σωστό και δεν θα ξαναγίνει κιόλας ποτέ και σας το υπόσχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια από αυτούς που ξέσπασαν με το εν λόγω τρέιλερ ήταν και η Νένα Χρονοπούλου η οποία μάλιστα έκανε καταγγελία στο ΕΣΡ για προσβολή των ΑμεΑ.

Η ηθοποιός που ως γνωστόν είναι μαμά ενός παιδιού με ιδιαίτερες ικανότητες, ξέσπασε στο facebook μέσω της σελίδας «4 ΑμεΑ» γράφοντας:

«Μόλις κατατέθηκε ηλεκτρονικά καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, γνωστό ως Ε.Σ.Ρ για την εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου – Κου” και τη ρατσιστική συμπεριφορά τους στο διαφημιστικό της εκπομπής που παιζόταν χθες 19/11/2020 όλη την ημέρα προκειμένω να έχει τηλεθέαση, κάτι μου λέει πως τελικά θα έχει πολλή! Και ναι το έκανα στις 4:33′ π.μ. γιατί όταν θυμώνω ΔΕ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΥΠΝΟΣ, αν δεν κάνω αυτό που πρέπει! Καλή αρχή».

Πηγή: newsone.gr