Η Κατερίνα Παπουτσάκη, καλεσμένη στο Ενώπιος Ενωπίω, μίλησε για τις αποκαλύψεις που συγκλονίζουν τον χώρο του θεάματος ενώ αναφέρθηκε και σε δύσκολες εμπειρίες που είχε η ίδια στην αρχή της καριέρας της.

«Υπήρχαν σαν ψίθυροι και σαν φήμες αυτά με έναν τρόπο. Όχι όμως σ’ αυτή την έκταση. Σε μια από τις πρώτες οντισιόν της καριέρας μου είχα ακούσει υπονοούμενα και είχα φύγει τρέχοντας. Μου συνέβη κανα δυο φορές κάτι τέτοιο.

Δεν έφτασε σε σημείο να γίνει πιο παρεμβατικό αλλά θα μπορούσε. Θα μπορούσα να ήμουν πιο άτυχη, η στιγμή να ήταν πιο δύσκολη ο άνθρωπος να ήταν πιο αδίστακτος. Θα μπορούσαν να είχαν υπάρξει πολλές κακές εκδοχές αυτών των στιγμών» είπε η ηθοποιός.

Σχετικά με το αν οι καταγγελίες την σόκαραν απάντησε:

«Κάποια πράγματα μπορεί να τα ήξερα και εγώ αλλά η έκταση στην οποία έχουν ξεδιπλωθεί τώρα είναι αδιανόητη και εξοργιστική.

Φυσικά είμαστε όλοι μαζί σ’ αυτό. Στηρίζουμε όλους τους ανθρώπους- άνδρες και γυναίκες και παιδιά φυσικά- που έχουν υποστεί οποιουδήποτε είδους κακοποίηση ή παρενόχληση.

Είναι καιρός ο χώρος μας να αστράψει και να γίνει λαμπερός και οι άνθρωποι να σκεφτούν δυο και τρεις και πέντε φορές πως θα πράξουν απέναντι στον άνθρωπο που έχουν απέναντί τους έχοντας την θέση εξουσίας, τη θέση του δασκάλου, του σκηνοθέτη, του παραγωγού» συμπλήρωσε.

in.gr

Πηγή: newsone.gr