Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στο MEGA Καλημέρα για το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Πεταλούδα», το οποίο κυκλοφόρησε στο Youtube και ήδη πάει καλά σε προβολές.

Η νέα  μουσική καριέρα και η ψυχοθεραπεία

«Είναι ένας δρόμος, που τώρα εξερευνώ. Πάντα μου άρεσε να τραγουδώ και κάνω μαθήματα από μικρή»

«Ναι γιατί όχι; Θα μου άρεσε να κάνω μια μουσική συνεργασία σε έναν χώρο. Ήδη έχω τραγουδήσει σε κάποια live και έχω κάνει μουσικές συνεργασίες σε τίτλους αρχής και soundtracks»

«Με βασάνιζε πολύ η σκέψη για το τι θα πει ο κόσμος γενικά. Το δουλεύω ακόμα. Η ψυχοθεραπεία και ο χρόνος με βοήθησε να το δω αλλιώς. Κάνω ψυχοθεραπεία συστηματικά 2 χρόνια τώρα. Είναι ένας μακρύς δρόμος, αλλά τελικά αυτό δεν έχει σημασία; Να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα και να γινόμαστε καλύτερα», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η παρενόχληση και οι σκληρές κριτικές

«Δεν είχε νόημα να μοιραστώ την δική μου παρενόχληση. Δεν είναι ενεργοί αυτοί οι δύο άνθρωποι. Αισθάνομαι πως έχω ανοιχτεί στο συγκεκριμένο ζήτημα. Δεν ήταν τυχαίο ότι έγινε την στιγμή που ο κόσμος ήταν πιεσμένος. Τα πράγματα θα αλλάξουν, η νέα γενιά είναι πιο δουλεμένη»

«Δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω, όταν άκουσα σκληρές κριτικές. Δεν έχω κάνει ποτέ κάποια άλλη δουλειά. Η δουλειά αυτή για μένα είναι κάτι πολύ παραπάνω, είναι επικοινωνία, έχει χαρά, έχει αγάπη, έχει και άλλα…»

in.gr

Πηγή: newsone.gr