Στο νησί όπου παντρεύτηκε πριν από 11 χρόνια, την Δονούσα, απολαμβάνει όπως κάθε χρόνο τις διακοπές η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά και τους δυο γιους τους, Μάξιμο και Κίμωνα, η γνωστή ηθοποιός σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για το πώς περνάει στις διακοπές της.

Η ίδια δημοσίευσε πρόσφατα φωτογραφίες της από τις βόλτες και τις βουτιές της στο νησί, με τις αναρτήσεις της να κερδίζουν χιλιάδες likes και σχόλια.

Στην πιο πρόσφατη μάλιστα ανάρτηση της η οποία ενθουσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους, η Κατερίνα Παποτσάκη, ποζάρει με το μαγιό της και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Παντρεύτηκαν το 2012 και μαζί έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα.

Αν και είναι πολλά χρόνια ζευγάρι, σπάνια απασχολούν την επικαιρότητα με την προσωπική τους ζωή και φαίνεται να έχουν χτίσει μία σχέση με γερά και υγιή θεμέλια.

in.gr

Πηγή: newsone.gr