«Να παίζεις και την ώρα της παράστασης να κάνει ήχους, να λέει ότι βαριέται. Πάθαινα κρίσεις πανικού πάνω στη σκηνή» αποκάλυψε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε σε θεατρική παράσταση 

Την Κατερίνα Τσάβαλου φιλοξένησε στα Μεσάνυχτα η Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Τετάρτης. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε σε όλους όσοι την έχουν σχολιάσει για την αλλαγή στα κιλά της μετά την εγκυμοσύνη, εξομολογείται πως βίωσε την πρώτη της εγκυμοσύνη που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ενώ παραδέχτηκε πως δεν περίμενε να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια. Περιέγραψε τι ήταν εκείνο που ερωτεύτηκε στον άνδρα της, και δήλωσε πως έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο της δουλειάς της. Αυτό όμως που θεωρεί χειρότερο ήταν ο εργασιακός εκφοβισμός που δέχτηκε η ίδια και άλλοι συνάδελφοι της από γνωστό καλλιτέχνη πρώτης γραμμής.

«Πήρα 25 κιλά στην εγκυμοσύνη. Πάντα έτρωγα αλλά δεν πάχαινα. Στην εγκυμοσύνη πήρα κιλά. Tα έχω χάσει τα κιλά, αλλά δεν είμαι όπως πριν. Αλλά δεν με νοιάζει. Μου στέλνουν όμως μηνύματα και μου λένε είσαι πάλι έγκυος; Το θεωρώ πολύ αδιάκριτο. Δεν είμαστε ενωμένες οι γυναίκες. Πέφτει μπούλινγκ».

H Kατερίνα συγκινήθηκε όταν μίλησε για την πρώτη αποτυχημένη εγκυμοσύνη. «Είναι περίεργο. Στεναχωρήθηκα. Γι΄ αυτό δεν πρέπει μια γυναίκα να το λέει στην αρχή ότι είναι έγκυος. Δεν είναι προκατάληψη».

Για την σεξουαλική παρενόχληση και το εργασιακό εκφοβισμό που βίωσε: «Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση και στο ξεκίνημα και πιο μετά. Τον ξέρουμε τον άνθρωπο αυτόν ναι. Το χειρότερο ήταν όμως η πολύ κακή συμπεριφορά που βίωσα πάνω και κάτω από τη σκηνή. Ήταν ένας συγκεκριμένα που ήταν και ο επικεφαλής και φερόταν άσχημα. Να παίζεις και την ώρα της παράστασης να κάνει ήχους, να λέει ότι βαριέται. Πάθαινα κρίσεις πανικού πάνω στη σκηνή. Με αυτό τον άνθρωπο δε μιλάμε. Τις κρίσεις πανικού τις έχεις από μικρή ηλικία και ενεργοποιούνται από κάποιο γεγονός».

Η Κατερίνα Τσάβαλου στα "Μεσάνυχτα"

Πηγή: newsone.gr