Ο Μάκης Δελαπόρτας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» όπου και διηγήθηκε ιστορίες από ηθοποιούς του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, συγκινώντας την Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην Ρένα Βλαχοπούλου, αποκαλύπτοντας μία ιστορία από τα τελευταία Χριστούγεννα της σπουδαίας ηθοποιού. Η ιστορία αυτή συγκίνησε την Νάνσυ Ζαμπέτογλου, η οποία λύγισε στον αέρα.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Η ιστορία που «λύγισε» την παρουσιάστρια

«Θα σας πω μια ιστορία από τα τελευταία Χριστούγεννα της ζωής της. Μου ζήτησε να την πάω να δει στολισμένη την Αθήνα με το αυτοκίνητο και να την περάσω έξω από το Ακροπόλ, που ήταν το ‘σπίτι’ της, 40 χρόνια εκεί. Ήθελε να σταματήσω έξω από την πόρτα, έβλεπε τον κόσμο που έβγαινε και έβαλε τα κλάματα και εγώ εκεί σοκαρίστηκα. Έλεγε ‘Άσε με να θυμηθώ’. Λέω ‘Πάμε να φύγουμε μη σε δει ο κόσμος’. Μου λέει ‘Όχι, άσε με άσε με’. Αυτό που έζησα ήταν για μένα λίγο…», είπε χαρακτηριστικά ο Μάκης Δελαπόρτας.

Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου δεν άντεξε και δάκρυσε. «Όλο αυτό που ακούω να τραγουδάει τώρα για την Αθήνα και σκέφτηκα αυτή την εικόνα που περιέγραψες» είπε χαρακτηριστικά.

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr