Τη δική του απάντηση στην ανάρτηση του γιατρού Δημήτρη Κούβελα, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι το ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς συνδέεται με το εμβόλιο, έδωσε ο καθηγητής Καρδιολογίας του ΑΠΘ, Βασίλης Βασιλικός.

Ο κ. Βασιλικός, μεταξύ άλλων, κάλεσε τον συνάδελφό του να σταματήσει να έχει άποψη για όλα, ενώ τόνισε ότι «οι γενικολογίες αυτές μόνο κακό προκαλούν σε εσένα και το κοινωνικό σύνολο που δεν γνωρίζει πποιες είναι οι συνηθισμένες αιτίες των οξέων στεφανιαίων συνδρομών». «Σε λίγο θα ακούσουμε ότι και η εμφάνιση των μεδουσών στις θάλασσές μας σχετίζεται με το εμβόλιο» κατέληξε σκωπτικά ο κ. Βασιλικός.

Δείτε την απάντηση του κ. Βασιλικού: 

apantisi

Η απάντηση του καθηγητή Γραβάνη 

«Αν συμφωνούν ο Ιατρικός Σύλλογος και η Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ, θα προτείνω στους φοιτητές μου να ετοιμάζονται για μετανάστευση». Τάδε έφη ο γνωστός καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Αχιλλέας Γραβάνης, απαντώντας και αυτός στον κ. Κούβελα.

Ο κ. Γραβάνης επί της ουσίας καλεί τον Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ (όπου διδάσκει ο κ. Κούβελας), καθώς και την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, να πάρουν θέση και να σχολιάσουν την ανάρτηση του καθηγηγή του ΑΠΘ, η οποία έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις και αντιδράσεις στα social media.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Κούβελα και την απάντηση του κ. Γραβάνη:

twitter1
twitter2

Πηγή: newsone.gr