“Ήθελα να αποδείξω κυρίως στον καρκίνο ότι δεν θα με φάει αυτός. Θα τον φάω εγώ” ομολόγησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας στην κάμερα του Πρωινού και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε, μέσα σε όλα, από καρδιάς για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και βγήκε νικητής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Χαρδαβέλλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα νούμερα τηλεθέασης μου έφεραν τον καρκίνο. Για αυτό και είμαι εδώ, σε αυτό το κανάλι τώρα που δεν έχουμε».

«Ήθελα να αποδείξω κυρίως στον καρκίνο ότι δεν θα με φάει αυτός. Θα τον φάω εγώ. Έτσι, στη διάρκεια που έκανα χημειοθεραπείες, πήγαινα και έκανα εκπομπή στο Alter. Νομίζω ότι αυτό με βοήθησε πάρα πολύ να νικήσω τελικά τον καρκίνο. Οι γιατροί μού έλεγαν ότι είμαι τρελός» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

«Μια φορά έπεσαν όλες οι τιμές και σταματήσαμε τις χημειοθεραπείες. Οι γιατροί μού είπαν, ο Θεός να βάλει το χέρι του, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, μπορεί να φύγεις» εξομολογήθηκε ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Όταν μου είπαν ότι έχω καρκίνο, μου είπαν πως αύριο θα έπρεπε να ξεκκινήσω την χημειοθεραπεία. Εγώ τους είπα πως αύριο θα πάρω τη γυναίκα μου και το παιδί μου και θα πάμε στην Πάρο να κάνουμε διακοπές».

Παράλληλα, ο Κώστας Χαρδαβέλλας παραδέχθηκε πως «έχω κάνει κίτρινα πράγματα στην τηλεόραση που τώρα μετανιώνω».

zappit.gr

Πηγή: newsone.gr