Δημοσιεύματα θέλουν την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη να είχαν ερωτικό καβγαδάκι και μάλιστα μπροστά στα μάτια περαστικών.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, πριν από λίγες ημέρες, περαστικοί έξω από γνωστό εστιατόριο της Βουκουρεστίου, είδαν το ζευγάρι να καβγαδίζει αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή έτρωγαν στο Athenee και η ένταση ξεκίνησε όταν αντιλήφθηκαν ότι τους παραμονεύουν παπαράτσι. Η παρουσία τους ενόχλησε ιδιαίτερα τον ηθοποιό αφού δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοιου είδους δημοσιότητα που περιστρέφεται γύρω από την προσωπική του ζωή και όχι την καριέρα του.

Μετά την εμφάνιση των φωτογράφων, οι δυο τους έφυγαν βιαστικά από το εστιατόριο με κατεύθυνση το City Link, όμως εκεί έσκασε και ο καβγάς τους σε δημόσια θέα.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, σύμφωνα με την Espresso, έδειχνε ιδιαίτερα θυμωμένος και σύμφωνα με μαρτυρία περαστικού επέρριψε στη Βανδή ευθύνες για το γεγονός ότι εμφανίστηκαν οι φωτογράφοι.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε ανεβάσει story στο Instagram το οποίο αποκάλυπτε την τοποθεσία της. Ο ηθοποιός ζητούσε να μάθει τον λόγο που η Δέσποινα Βανδή “επικοινώνησε” την έξοδό τους στα social media λειτουργώντας σαν κράχτης για τους παπαράτσι.

enikos.gr

Πηγή: newsone.gr