Ένας χρήστης σχολίασε ότι της θυμίζει τον… Freddy Krueger από τον Εφιάλτη στο Δρόμο με τις Λεύκες

Η οικογένεια Καρντάσιαν… έχει παράδοση στα αποτυχημένα photoshop και μια νέα φωτογραφία της Κλοέ Καρντάσιαν στο Instagram, έρχεται να το επιβεβαιώσει ακόμη μία φορά.

Ενώ λοιπόν αρκετοί χρήστες επικεντρώθηκαν στο πόσο λαμπερή φαινόταν, άλλοι τόσοι πρόσεξαν μια λεπτομέρεια στα δάχτυλά της που… έκανε τη διαφορά.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Αμερικανίδα τηλεπερσόνα, τα δάχτυλα στο δεξί της χέρι είναι υπερβολικά μακριά, γεγονός που οι ακόλουθοί της, δεν βρήκαν φυσιολογικό, οπότε υποστήριξαν πως είτε πρόκειται για κάποιο τυχαίο τέχνασμα της κάμερας ή για μια αποτυχημένη περίπτωση photoshop.

Μερικοί από τους θαυμαστές της Καρντάσιαν πιστεύουν το δεύτερο και την κατηγόρησαν ότι η ομάδα της επεξεργάστηκε ψηφιακά το χέρι της, για να το κάνει να φαίνεται μεγαλύτερο.

Ένα άτομο έγραψε: «Αν παίξουμε το παιχνίδι με τον αντίχειρα, σίγουρα θα κερδίσεις». Ένας δεύτερος πρόσθεσε: «Χρειάζονται 0,2 δευτερόλεπτα για να κάνετε μεγέθυνση και να δείτε πού αγοράστηκε αυτή η φωτογραφία. Δεν έχετε μια ομάδα δημοσίων σχέσεων να το ψάξει πριν το δημοσιεύσετε; Απλά ουάου».

Ένας χρήστης του Instagram μάλιστα, τη συνέκρινε με τον Freddie Krueger από τον Εφιάλτη στο Δρόμο με τις Λεύκες, ενώ κάποιοι άλλοι παρομοίασαν το δάχτυλό της με τον ET και τον Ψαλιδοχέρη.

Φυσικά, δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που έσπευσαν να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους σταρ, γράφοντας ότι απλά έχει μακριά δάχτυλα και με τα μακριά νύχια φαίνεται ακόμα πιο πολύ, η «ζημιά» όμως με τα υπόλοιπα σχόλια είχε γίνει ήδη.


protothema.gr

Πηγή: newsone.gr